facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor wrap up burritobar

wrap up burritobar

Info

Wrap Up Burritobar in Gent: Wraps, Taco's en andere Mexicaanse lekkernijen. www.wrapupburritobar.be

Geschiedenis

Mexicaanse usa tex mex Snackbar in Gent. Heerlijke Mexicaanse wraps en taco's op basis van traditionele recepten.

Adres: Lammerstraat 14, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0497815597
Stad: Ghent
Route: Lammerstraat 14
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00

Recensies
Wel een tof concept en vriendelijke man. Maar ze luisteren niet zo goed als er verzoeken zijn. Zo mocht er geen maïs op bij mij omwille van een allergie en lag deze er toch op. Ook de prijs voor wat je krijgt zou misschien iets minder mogen zijn. Zeer geschikt voor fans van spicy eten. Wel aan de koude kant in de zaak.
Beste Mexicaans eten van Gent en omstreken! Wijze sfeer en altijd vers
Review gaat over een online bestelling Letterlijk niet te eten. Ik had een taco en een burrito besteld. Taco was zelf samen te stellen, wat geen probleem had geweest als de tortilla apart verpakt had gezeten. Nu lag deze bovenop het vlees en was super vettig. Onmogelijk om vast te houden. Ook was 1 tortilla wat weinig, hadden er zeker wel 2 mogen zijn. De burrito was zowaar nog moeilijker te eten. Super slecht opgerold en veel te grote tortilla. Viel letterlijk uit elkaar. Suggestie voor de eigenaar: in plaats van in reacties op reviews te zagen over kebab zaken, ga daar misschien eens leren hoe je een wrap in aluminium folie wrapt! Al in al één van de slechtste online bestellingen die ik al gedaan heb, zelfs al was de smaak nog ok. Wat ben je met eten dat goed smaakt als je het niet kan eten? Toch nog 2 sterren omdat de vulling zelf nog de meest Mexicaanse was die ik al in België gevonden heb, maar dat zegt meer iets over de embarmelijke staat van Mexicaans in België. Ik had overwogen om het nog eens in de zaak zelf te proberen, denkende dat veel van de negatieve punten gewoon door het feit dat het geleverd was kwamen, maar na de reacties van de eigenaar te lezen op negatieve reviews ga ik er toch maar weg blijven. Ik wacht al in spanning af wat zijn reactie zal zijn op mijn review!
Ik en een vriendin toch wat aan het twijfelen geweest om binnen te gaan, toch binnen geweest en het eten was fantastisch! Een smaakexplosie! Mijn vriendin is alergisch aan zelf het kleinste beetje tomaat, dit werd vermeld, en ze heeft geen tomaat gekregen, en de eigenaar zei direct van ik zal dit en dat er bij doen! Vriendelijk en goed eten! Grote portie! Wij komen zeker terug!
De beste burrito’s en quesadilla van Gent! De jaren ervaring zijn duidelijk zichtbaar & Kenneth doet echt heel hard zijn best om de klanten naar alle wensen te bedienen. De doggo zorgt ook voor sfeer in de zaak. Een aanrader is sowieso de overheerlijke quesadilla Pollo & burrito met steak!
Vriendelijke eigenaar, voldoende grote porties, lekkere limonades. Zeker niet de beste burrito, taco noch guacomole. De kruiding was een mix en nogal zout. Niet vergelijkbaar met de echte mexicaanse keuken. Eerder plaats voor een snelle hap voor studenten. Aanvulling voor de eigenaar: na uw commentaar moet ik besluiten dat ik er nooit meer zal komen: ik vind u erg bekrompen en u oordeelt zonder me te kennen. Ik ben wel degelijk in Mexico geweest en het land doorgetrokken en wat u op tafel zet kan niet tippen aan wat ik daar heb gegeten! Ik heb dan ook nu een ster minder gegeven. Want met mexicaanse roots zou u beter moeten kunnen. Btw in Mexico heb ik idd nooit ern burrito gegeten dat heb ik ook nooit beweerd. En neen mijn kruiding komt niet van de GB noch van de Delhaize, er zijn betere zaken te vinden.
Eerste kennismaking gisteren toch overwegend positief, vanwege ruime porties en héél scherpe prijzen. Over authenticiteit kan ik niet oordelen, maar puur qua smaak vond ik het goed zonder meer. Nacho's werden eerst vergeten, maar nadien wel gratis bijgevuld. Knuffels van de huiswoef zijn ook gratis
Heel vriendelijke en eerlijke uitbater. Alle producten zo vers mogelijk. Rijkelijke portie, heerlijke smaken. Standaard niet pikant, maar je kan vragen om een pikante portie of zelf pikante sausjes of olies toevoegen die op tafel staan. Ook echte Mexicaanse frisdrank beschikbaar, import dus vrij uniek. Zeker een aanrader!
Meh burrito, ook ongevraagd guacamole bijgekregen, waardoor de rekening ook wat duurder was. Toen ik zei dat ik vond dat de meerprijs op voorhand moest vermeld worden kwam er een erg onvriendelijke reactie. Betwijfel het ten zeerste of ik nog zal terugkeren. Reactie op reactie eigenaar: amai wat een zwakke, onbeschofte reactie. Om te beginnen: ken uw prijzen, ik moest €2,5 bijbetalen, wat het op €9 bracht. Zoals ik eerder vermelde wou ik het gewoon op voorhand weten en al zeker niet verweten worden gewoon omdat ik terecht en vriendelijk vroeg waar de meerprijs vandaan kwam, aangezien u liet uitschijnen dat die in de prijs inbegrepen zat. Dan begon u over 'werken voor het geld' ja iedereen moet werken voor zijn inkomen, niet enkel u. Heel kinderachtig van u om mij hier te beschuldigen. Ik weet trouwens niet waar u uw pizza's koopt, maar ik zou Prima Donna in de overpoort eens proberen, erg goed, goedkoop en vriendelijk! Dag en tot nooit meer.
Slechtste ervaring die ik ooit gehad heb. De baas is een onbeleefde, grove, beledigende, schreeuwende ruziemaker die niet kan ophouden. Voorstel: schrijf geen vegan burrito op je uithangbord als je er kaas in doet en veganisten haat.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor wrap up burritobar.

Ghent tex-mexrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Lammerstraat 14 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. wrap up burritobar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met wrap up burritobar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over wrap up burritobar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holy Guacamoly Holy Guacamoly 1 km Burrito's en nacho bowls zijn super lekker!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid