facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wouterbron

Wouterbron

Info

Ecologische zwemvijver, drinkbaar bronwater, zandstrand en ligweide. Bij warm en zonnig weer dagelijks geopend van 10.30 tot 19.30h



"Ecologische zwemvijver gevoed door natuurlijke waterbronnen. Zonneterras, zandstrand en ligweides…Bij warm+25° en zonnig weer iedere dag geopend in Juli en Augustus…en tijdens de weekends van Pinksteren tot september !Check onze opening in real time op onze website:www.wouterbron.beVakantiehuisjes op 400m: Landhuisjes bij de Wouterbron"
Adres: Dornestraat 4, 3680 Opoeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 32495383628
Stad: Opoeteren
Route: Dornestraat 4
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Wilhelm Tell zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fienesse Fienesse 1 km Fienesse is een verzorgings- en schoonheidssalon in Opoeteren (Maaseik)
Yana Beauty & Health Yana Beauty & Health 2 km Yana Beauty & Health
Recensies
Geweldig zwemwater, mooi strand, pure nostalgie omdat het sinds mijn jeugd vrijwel onveranderd is
Echt super leuk en gezellig voor een dag aan het water. En leuke gezellige lekkere bar met verschillende speciaalbiertjes! Dus heel leuk voor jong en oud!! En! Heel top verbeterd en opgeknapt!! Zeker een heel pluspunt is het strandje dat er nu gemaakt is!
Fantastisch zwembad! Zalig om even te verkoelen met deze warme temperaturen. Natuurlijk bronwater en omgeven door bomen. Niet overslaan als je in de buurt bent. Je kan er ook iets eten en drinken.
Zalige stopplaats met de paarden. Alleen misten we wat water voor ze maar kan zijn dat we dat niet gevonden hebben
Alleen open bij erg mooi weer.
Prachtig mooie natuurbad, schoon ,horeca aanwezig. Een aanrader om naar toe te gaan!
Vriendelijke mensen ,heel leuk om te zwemmen en even te rusten
Jammer maar geen enkel speeltuig voor de Kids
Leuk zwembad, goede zand ondergrond. Water meestal niet helder. Wel zeer gladde traptreden. Men zou hiervoor mogen waarschuwen. Visjes, kikkers en salamanders in het water zijn geen uitzondering. Wat ook wel charme heeft. Zeer groot en voldoende ruimte. Leuk voor met de kids.
Parkeren gratis. Er is een strandbar en frituur. Wc en kleedhuisjes. Parasols zijn gratis. Strandstoel 5 euro per dag. Water is schoon en er is een duikplank. Kinderbadje met afgesloten hek naar het diepe stuk. Geen glijbanen. Eten en drinken is prijzig dus het is wijs om het zelf mee te nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid