facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woushoeve

Woushoeve
Adres: Maastrichterstraat 15, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: +32 89 611043
Stad: Zutendaal
Route: Maastrichterstraat 15
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Jeugdverblijven, Overnachten Zutendaal, Camperplaats Zutendaal, Hoffbauer Zutendaal
Recensies
Zeer goede accomodatie, luxe voor een kampplaats. Goed afvalbeheer door de eigenaar. Toch mijn twijfels of deze plek jeugdheem kan genoemd worden. Het lijkt mij eerder gepast als stille bezinningsplek. De buurt was erg intolerant tegenover het geluid van enthousiaste en spelende kinderen. Ook veel bemoeienissen van de eigenaar.
Geen aanrader voor groepen die graag na 10 uur met elkaar praten. Er speelt één of andere vete tussen buren en de uitbaters, waarvan de huurder de dupe is. Constructief naar een oplossing zoeken lukt maar 1 op de 2 dagen.
Zalige kampplaats, zeker een aanrader! Heel tof terrein en superlieve eigenaar die je regelmatig ziet, waardoor je niet met eventuele vragen blijft zitten. Heel fijne locatie voor verenigingen. Je zit in een woonwijk, dus respect voor bijvoorbeeld de buren spreekt voor zich.
Super vriendelijke ontvangst! Alles wat je moet hebben is aanwezig en je wordt er met de glimlach geholpen en bediend. Top!! Bedankt!
Kampplaats zelf was oké, enkel jammer dat de buurtbewoners geen enkele vorm van lawaai tolereerden zowel overdag als na 22u. Dit bedierf sfeer enorm.
Met onze Chiro hebben we 10 mooie dagen beleefd op de Woushoeve. Een echte aanrader! Groot terrein, veel ruimte binnen en de ontvangst was fijn!
Een beetje respect wordt zeker beloond, zeker geen moeilijke eigenaren. Compromis kunnen altijd gesteld worden wanneer er een meningsverschil is, we kunnen helemaal niet klagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid