facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Worstenfeesten Vlimmeren

Worstenfeesten Vlimmeren

Info

Worstenfeesten Vlimmeren

Geschiedenis

De Worstenfeesten in Vlimmeren is een 3 dagen durend dorpsfeest dat jaarlijks enkele duizenden bezoekers lokt. Hoogtepunten zijn de Vlaamse avond op vrijdag, op zaterdag: de crazy kinderkleinvelokeskoers... fietstochten voor de ganse familie en voor de meer geoefende wielertoeristen ... het gemeentenspel en de Nacht van Vlimmeren ... en op zondag: de grote kleinvelokeskoers en The Worst Night. Worstenfeesten betekent: 3 dagen dolle pret aan democratische prijzen, massa's worst, liters bier, fantastische optredens en het beste publiek van België!



"De Worstenfeesten in Vlimmeren staat bekend als een fantastisch dorpsfeest dat 3 dagen duurt en elk jaar duizenden bezoekers naar het kleine dorpje in het hart van de Antwerpse Kempen lokt."
Adres: Kerkstraat, 2340 Vlimmeren, Antwerpen, Belgium
Stad: Vlimmeren
Route: Kerkstraat
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: worstenfeesten vlimmeren 2018, worstenfeesten programma, worstenfeesten vlimmeren 2018 programma, worstenfeesten facebook, worstenfeesten 2018 programma, tickets worstenfeesten 2018, tickets worstenfeesten, de kreuners worstenfeesten
Recensies
Leuk om hier te komen feesten, veel ambiance vanaf begin. Goed georganiseerd voor de feestvierders. Voor de muzikanten is het minder, het eten, worst die ze krijgen. Als je daar als blazer een hele avond op verder moet, geeft dat te weinig gezonde energie. Een blazer moet veel meer kracht zetten om muziek te maken, namelijk met zijn mond en longen. Dit is anders dan bv een pianist, een gitarist. Pauze voor de blazers tussen de hele avond door is noodzakelijk.
Dit was écht leuk! Ik heb genóten van de leuke concertjes. Eentje om opnieuw te doen.
Topfeesten in ons dorp ! Al 48 jaar lang !
Als je zin hebt in een echt Kempisch knalfeestje, dan moet je zeker op naar de worstenfeesten komen! Zoveel ambiance heb ik nog nergens anders gezien! De worstenfeesten zijn gewoon het beste van het beste! 3 dagen lang feesten, plezier, drank en tonnen worst!
Altijd goede sfeer voor jong en oud
Voor zij die van worst houden is dit de hoogmis van het jaar, voor de niet carnivoren is er gelukkig ook nog fijne muziek!
Een heus volksgebeuren waar je deel van moet uitmaken! Alle gekheid op een stokje maar met een hecht gevoel!
Top evenement van het jaar
Geweldig feestje voor elke leeftijd! We hebben ons weer goed geamuseerd.
Goed gelachen met de kleine velookeskoers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid