facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Work Wizards

Work Wizards

Info

Work Wizards leidt bruisend talent naar betoverende carrières.



"Enkel op afspraak"
Adres:
Telefoonnummer: 011 93 32 80
Stad: Paal


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Ontevreden bij work wizards..? Dat kan helaas niet. Work wizards zorgt voor de nodige begeleiding, aandacht, inzet en motivatie. Zowel bij uitzendkrachten als klanten. Ik zelf ben een student in de richting sport/eventmanagment en wou dan ook graag op heel wat events gaan werken. Deze kansen heeft work wizards mij dan ook gegeven. Nu we een aantal maanden verder zijn wou ik meer weten over work wizards en heb ik gevraagds of ik hier stage kan lopen, Deze stage plaats heb ik dan ook gekregen. Dus wil jij graag werken in een toffe sfeer met heel wat mogelijkheden en kansen? Ga dan zeker langs bij work wizards. Zij zullen je hartelijk ontvangen en begeleiden.
Speciaal langs geweest in het kantoor van Wetteren voor een lopende sollicitatie op 19 februari 2019 en nu 01 maart 2019 en niks meer mogen vernemen? Vind dit echter niet kunnen en was blijkbaar alleen weer om de zoveelste maal een handtekening te plaatsen. Waarom een handtekening plaatsen als er nog niet eens een samenwerking is?
Niets dan lof voor dit uitzendbureau ! Ik werd er zeer warm ontvangen en had er dan ook een zeer goed gevoel bij na ons gesprek. Dat gevoel werd dan ook meteen bevestigd toen ik een dag later al een telefoontje kreeg dat ze een job voor me hadden gevonden, super gedaan !
Heel slechte ervaring met dit uitzend bureau op gesprek geweest voor een vacature weinig uitleg over de vacature en over logi technic waar ze mee samen werken kwamen zeer ontvertrouwd over logi technic is ook maar en interim kantoor begrijp er niks van
Werk zelf als uitzendkracht voor WorkWizards, Steeds een goede communicatie. Leuke jobs en super collega's!
Zalig! Ook al een vestiging in Bree, nog makkelijker bereikbaar voor me :D Voor de rest kan ik niks negatiefs bedenken, dus bij deze mijn welverdiende 5 sterren!
Groeiend bedrijf, gemotiveerde mensen met een luisterend oor. Kunnen veel uitzendkantoren een voorbeeld aan nemen.
Het beste bureau wat er bestaat met een top team!
Respectloze firma !!! Chanteert personeel. NUL RESPECT!!!
Top werkgever! #andersenbeter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid