facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wooxi Green

Info

Bienvenue sur la page Wooxi Green, la branche verte de Wooxi!



""Wooxi, située à Mouscron, est présente sur le marché depuis 2015. Wooxi, Aménagement intérieur et extérieur & Rénovation. L’un des points forts de Wooxi réside dans sa diversité d’activité. Wooxi met à votre disposition son savoir-faire et ses techniques en matière de chauffage et sanitaire installation, et dépannage, de menuiseries portes, fenêtres, escaliers,… , de maçonnerie ouverture de murs, murage portes et fenêtres, montage de cloisons,…, de carrelage mural et sol, de peinture intérieur et extérieur et de décoration. Wooxi intervient également sur vos travaux d’électricité et de toiture. De plus, Wooxi s’engage à effectuer tous ces travaux, avec soin, minutie et propreté pour obtenir votre entière satisfaction!""
Adres: Avenue du Château 10C, 7700 Moeskroen
Telefoonnummer: 056130131
Stad: Mouscron
Route: Avenue du Château 10C
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Wooxi Facebook, Tondre pelouse dimanche Mouscron
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flora-garden Flora-garden 1 km Mooie gemoedelijke plantenwinkel met enorme keuze. Enkel weinig Nederlandstaligen aan...
Recensies
Ik vroeg om een ​​offerte antwoord deze offerte is betaald...Services: Woningrenovaties
Vraag per mail een offerte aan met als antwoord: Wij kunnen uw werkzaamheden niet uitvoeren stormschade. Het bewijst in mijn ogen de beperkte capaciteit van dit bedrijf
Serieus bedrijf. Duidelijke offertes, redelijke prijzen en bovenal geen lange wachttijden tot de aannemer bij u aan huis komt. Daarna snel afspraak gemaakt voor de uitvoeringsfase, respecteren van deadlines en verplichtingen, kwalitatief werk en materialen, correct uitgevoerd bescherming van het huis, schoonmaak, zeer vriendelijk en vooral professioneel personeel. Ik raad het ten zeerste aan voor elk type en werk. Voor een volgende klus zal ik zonder aarzelen weer een beroep op ze doen.
Zeer goed gezelschap. Goed welkom. Duidelijke en nauwkeurige offerte. Het personeel is erg behulpzaam en supervriendelijk. Ik kan dit bedrijf aanbevelen voor alle soorten werkzaamheden. Zowel kleine reparaties als grotere klussen. Op elk gebied hebben ze specialisten.
Ik wilde een beroep doen op hun dienst voor het plaatsen van een poort en een vast paneel, wat een vergissing om contact met hen op te nemen. Respecteer hun woord over de deadlines voor de schatting niet, neem op geen enkele manier contact op om op de hoogte te blijven van de evolutie. De baas en zijn werknemer lachen de klant uit door X waarschijnlijk verzonnen redenen te claimen. Vermijd zoals veel bedrijven in Moeskroen.
2 offertes gemaakt met dit bedrijf. 2 offertes met exorbitante prijzen. 15.000e voor een betonplaat +- 3000e bij andere bedrijven 10.000e voor een portaal +-5500e bij andere bedrijven. Een enorm verschil!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid