facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woonzorgcentrum Lindelo

Woonzorgcentrum Lindelo

Info

Woonzorgcentrum Lindelo is een modern aangepast verzorgingstehuis, gericht op de begeleiding van matig tot zwaar zorgbehoevende ouderen.



"Woonzorgcentrum Lindelo is gelegen in het dorpscentrum van het landelijke Lille. Voor ons is elke bewoner uniek met zijn eigen levensverhaal, verlangens en gewoontes. Door hen een stem te geven, trachten we zoveel als mogelijk tegemoet te komen aan hun persoonlijke wensen. Bewoners voelen zich hierdoor ‘echt thuis’.Dankzij onze ‘begeleiding op maat’ trachten we het dagelijks leven van de bewoner verder te zetten. Hierbij is de betrokkenheid van de familie essentieel. Zeker met betrekking tot ‘leven en wonen’ wordt hierdoor een enorme meerwaarde gecreëerd.Op deze website bieden we een inkijk in” wie wij zijn” en “wat wij te bieden” hebben. Iedereen is uiteraard altijd welkom voor een persoonlijke kennismaking."
Adres: Kerkplein 20, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: 014/88.99.11
Stad: Lille
Route: Kerkplein 20
Postcode: 2275



op zoek naar gerelateerd: Vacatures Lindelo, Lindelo kortverblijf, Vrijwilligerswerk Lindelo, Visie Lindelo, Organogram Lindelo, Serviceflats Lindelo, Lindelo Lille zeshoek, Lindelo wachtlijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunset Festival Sunset Festival 5 km Sunset Festival De Lilse Bergen (BE) www.sunsetfestival.be
Recensies
Top woonzorgcentrum voor iedereen. Top mensen die er werken elke dag opnieuw!!!
Dit woon en zorgcentrum is echt heel begaan met al de bewoners die er verblijven. De huiselijke sfeer, de ontspanning die ze hun mensen aanbieden is echt fijn. Het is er ook altijd mooi, gezellig opgefleurd. En de staminee is er voor iedereen, niet enkel voor de bewoners en hun familie.
Perfect, menselijk, zorgend en persoonlijk. Een perfecte verblijfplaats voor onze Zorghoevende.
Zeer goede service en zorg, zeker voor hulpbehoevenden met dementie. Zorg met een hart voor zorg. Very good service and care, especially for people with dementia. Care from the hart.
Heel gezellig rusthuis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid