facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wood Solnette

Adres: Chaussée de Waterloo 1 , Brussel 1060, BE
Telefoonnummer: 02 537 16 02
Stad: Brussel
Route: Chaussée de Waterloo 1
Postcode: 1060



op zoek naar gerelateerd: Les Parquets du Monde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
centrale chauffage centrale chauffage 831 meter
Garfer Garfer 2 km
Le Peintre Le Peintre 3 km
Chassis Marien Chassis Marien 4 km Zeer professioneel
A.G.L. A.G.L. 4 km
DS La Bunicuta DS La Bunicuta 4 km Omdat ik een pakket moest ophalen dat daar door GLS was afgeleverd, ging ik daarheen....
Laurenty Laurenty 4 km Vandaag CDI getekend super blij en goed ontvangen door het hele team
Atelier MB Atelier MB 5 km Dit is van mij!!!.
Gedecor Gedecor 5 km
Decoration Grooten Decoration Grooten 7 km Zeer goed gezelschap.
Recensies
Familiebedrijf op en top! Competent, professioneel, flexibel, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Keurig werk. We hebben verf, tegels en vloeren vernieuwd. Het werk en de tussenkomst van de verschillende teams waren zeer goed georganiseerd, onberispelijke bescherming van het meubilair, site elke avond opgeruimd. En vriendelijkheid als bonus. We raden dit bedrijf ten zeerste aan.
Huur van een schuurmachine, supervriendelijk personeel en goed advies voor de papieren te gebruiken ondanks onze aankomst vrij kort voor sluitingstijd. Goed advies ook voor de toepassing van het product.
Binnen- en buitenrenovatie, ruwbouw, afwerking..., een gemotiveerd team dat in een goed humeur werkt. Aarzel niet om een ​​offerte aan te vragen voor uw binnen- en buiteninrichting.
Uitstekend advies, vriendelijke ontvangst en flexibiliteit zijn er! Dankjewel !
Schitterend welkom! Uitstekende deal en dit alles met de glimlach van charmante jongedames die, geloof het of niet, het vak kennen. Beter vind je nergens anders.
Ze doen goed werk. De meeste medewerkers zijn erg aardig en deskundig. De baas kent zijn vak goed en is eerlijk. Het is een goed advies als u niet zeker weet wat u moet doen. De prijzen zijn redelijk. Ze hebben al drie keer voor me gewerkt en als ik meer nodig heb, zal ik weer een beroep op ze doen.
Uitstekend welkom en advies. Maar we vonden de verdieping waarin we geïnteresseerd waren elders goedkoper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid