facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wood ‘n Steel Creations

Wood ‘n Steel Creations

Info

Wood’n Steel Creations is een bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren van ideeën uit hout en staal op maat. Dit voor zowel interieur als exterieur, voor particulier of bedrijf.



"Enkel op afspraak geopend!"
Adres: Jan Vellestraat 10, 3201 Langdorp, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32494113407
Stad: Langdorp
Route: Jan Vellestraat 10
Postcode: 3201


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twee werelden Twee werelden 5 km Het is mijn missie om sensitiviteit te herwaarderen, op de werkvloer en ver daarbuite...
Recensies
Super tevreden van onze nieuwe eettafel. Na wat moeizame communicatie toch onze droomtafel op het nippertje kunnen bemachtigen. Zo tevreden! Nu de rest van de woning nog.
Wood and steel levert super kwaliteit. Wij hebben een prachtige tafel van hun. Precies zoals we gevraagd hadden, juiste afmetingen, juiste levertijden, juiste coatings. We zijn enorm blij met onze eyecatcher in huis. We wilden ook graag hetzelfde hout terug laten komen in ons interieur. Dit was geen enkel probleem, we hebben nu planken ophangen vh zelfde hout in de keuken en living. Ze leveren topkwaliteit aan een juiste en betaalbare prijs. Ze bieden een goede service en zijn zeer vriendelijk. Iets wat tegenwoordig ook niet altijd vanzelfsprekend is. 100% procent tevredenheid!
Onlangs twee tafels gekocht eetkamertafel en salon. Super tevreden over de service, kwaliteit en afwerking van de producten. Bedankt Robby en Marielle voor jullie advies en hulp. Absoluut een goede en fijne partij voor het kopen van je meubels.
Niet enkel supermooie meubels maar ook nog eens supervriendelijke mensen. Zowel Robby als zijn vrouw doen veel moeite om je te helpen met advies zonder je iets op te dringen, zodat je jouw keuze weloverwogen maakt. Je keuze gemaakt? Ze leveren gratis, helpen je installeren, stoelen in mekaar zetten en delen jouw nieuwe meubeltjes waar je fier op bent op hun website. Ik had niet het gevoel dat ik in een winkel iets aan het kopen was.....ik koos gewoon uit wat ik leuk vond.
Een beetje gewacht omdat we toch een grote afstand moesten afleggen 1u30 min rijden, maar zeker de moeite waard! Wat een vriendelijk ontvangst en heel mooie meubels. Het personeel stond ons met raad en daad bij bij al onze vragen. Conclusie hier komen we zeker nog terug! Service op en top!
Wij hebben voldoende informatie verkregen om de juiste keuze te kunnen maken voor onze duurzame aankoop. Communicatie verloopt aangenaam, vlot en snel, zowel via mail als telefonisch. Qua prijs-kwaliteit ook zeer aantrekkelijk. Wij komen zeker terug!!!
Erg mooie meubels met oog voor detail ! Uitleg is helder en de lassen zijn duidelijk netter dan ik op de meeste plaatsen zie.
Geweldig mooie tafel hier gekocht! Echt een aanrader
Oplichters! verkopen gebakken lucht. Geen maatwerk. Slecht afgewerkte onderstellen. Verkeerde info. Veel bla bla...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid