facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wonderland Strips

Adres: Paardsdemerstraat 19 , Hasselt 3500, BE
Telefoonnummer: 011 22 82 00
Stad: Hasselt
Route: Paardsdemerstraat 19
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Stripwinkel Hasselt, Oudejaarsavond Hasselt, Huis van de Kerstman Hasselt, Restaurant Winterland Hasselt, Stripwinkel Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Standaard Boekhandel Standaard Boekhandel 342 meter Heel vriendelijke personeel en kan soms iets winnen op te site zoals een boekbon.
Recensies
De beste stripwinkel -ooit- heel groot aanbod, heel vriendelijk en altijd bereid tot een babbeltje. Vanaf het moment dat je binnenkomt hard duwen wordt je ondergedompeld in strips. Love it!
Behoorlijke keuze aan nieuwe, oudere en tweedehands strips. Leuke winkel.
Ontzettend slechte service, meedenken niet mogelijk. Lijdt tot stripboeken online bestellen ipv in fysieke winkels
Prachtige winkel met een uitgebreide collectie nieuwe en minder nieuwe strips. De vriendelijke uitbaatster helpt met veel enthousiasme in je zoektocht. Een echte aanrader!
Dame met ontzettend veel comic boek kennis, leuke winkel.
Zeeeeeer ruime keuze aan stripverhalen en de winkelierster kent haar winkel en in fo over alle soorten strips heel goed.
Een stripwinkel zoals een stripwinkel moet zijn! Verkoopster heeft veel kennis en is behulpzaam en zeer vriendelijk. Top!
Vriendelijke verkoopster, klein winkeltje maar groot aanbod. Manga's en comics
Zeer vriendelijke mensen
Ik ga nooit meer naar deze winkel. Ze zijn zeer arrogant ! Ik kocht er een boekje voor €19 dit stond aan de binnenkant met potlood geschreven, langs buiten hing een sticker waar op stond dat het boekje €15 kosten. Na dit ontdekt te hebben ging ik terug, waarna ze me zeiden: dit klopt niet! voor deze prijs €15 kunnen we het niet verkopen, geef het geld maar terug, zeiden ze tegen elkaar waarna ze geld uit de kassa begon te nemen en het boekje al aan de kant had gelegd. Toen ik door had wat ze aan het doen was want ze had mij nog niks gezegd zei ik : ja maar ik wil het boekje wel, zei ze voor deze prijs kunnen we het niet verkopen! De prijs die er op hangt is nog van een andere winkel. Ik zeg: ik zou wel graag het boekje houden! Heb het terug meegekregen en krijg nog wat arrogante woorden na geslingerd. Zeker niet waard om er gaan te winkelen ! Ze zijn er echt veel duurder dan in andere strip winkels !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid