facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolu Garden Center

Adres: Chaussée de Louvain 7, 1932 Woluwe-Saint-Etienne, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 721 80 47
Stad: Woluwe-Saint-Etienne
Route: Chaussée de Louvain 7
Postcode: 1932



op zoek naar gerelateerd: Moens Garden Center
Recensies
Het is in een indrukwekkende puinhoop dat de baas je verwelkomt. Hij is charmant en aarzelt niet om de tijd te nemen om je te helpen. Bbq, plancha, terrasverwarming en vast nog veel meer... met gas en meer.
Geweldige BBQ-winkel. Ik werd goed ontvangen, met goed advies. Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt, maar ik kom terug om het hier te kopen. Maj: Ten slotte heb ik in maart 2020, net voor de bevalling, een Napoleon-barbecue gekocht. De verkoopster had me geadviseerd om te wachten op de promo gratis gietijzeren rooster, en het is geweldig om de lijnen op het vlees te markeren. Ik heb er optimaal van geprofiteerd.
Wij hebben hier jaren geleden onze barbecue gekocht en sindsdien prima geholpen. Vriendelijke, door een familie gerunde winkel die alles heeft wat je nodig hebt om te grillen en voor de tuin. Hoogste aanbeveling.
Het beste voor bbq's en plancha's
Een heer met zeer goed advies en een winkel met een grote selectie bbq's en plancha's Zeer aan te bevelen :
Er is keuze en verkopers staan ​​klaar om u te adviseren.
Uitstekende technicus. Zeer goed advies. Een plek om te bezoeken! Voor alles wat met BBQ Plancha tuinonderhoud etc te maken heeft.
Uiterst complete super winkel voor in de tuin
Erg leuk Ik kom zeker terug voor andere dingen die ik nodig heb voor mijn tuin Heel erg bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid