facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolshop by Ann

Wolshop by Ann
"Bij Wolshop by Ann kan je terecht voor groot assortiment aan wol en andere breimaterialen aan de beste prijzen. Bovendien geeft Ann graag een woordje uitleg over het gebruik van de verschillende wolartikelen."
Adres: Rijsblokstraat 1, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 033833390
Stad: Schilde
Route: Rijsblokstraat 1
Postcode: 2970


Recensies
TOP madame Ann die je met woord en daad begeleidt in je projecten. De vele kleurtjes van de wol soorten geven je het idee dat je in een snoepwinkel staat.
Service is super bij Wolshop Schilde! Ann neemt uitgebreid de tijd om je te helpen bij het kiezen van wol/kleuren/... Een tijd geleden ook een workshop breien gevolgd, wat een aanrader! Ook leuke inspiratie op hun instagram-pagina.
Super vriendelijke uitbaatster! Ze maken hele mooie truien en sjaals. Als je nog niet kan breien, vind je hier de ideale en gezellige workshop voor beginners of gevorderden.
Super toffe winkel met persoonlijke en behulpzame service, place to be voor alle creatievelingen die breien en/of haken!
Mooie winkel met een zeer uitgebreid assortiment wol van zeer giede kwaliteit . De vriendelijke eigenares geeft raad aan haar klanten met kennis van zaken !
Eerste keer bij Wolshop in schilde, Lieve dame. Super vriendelijk. Spontaan en snelle service. Altijd klaar om je met raad en daad bij te staan
Ik ken deze zaak omdat je hier pakjes kan komen afhalen. Vriendelijk personeel!
Vriendelijke mevrouw. Mooie wol. Toffe merken. Corona proof. Super. Groetjes inja uit Deurne.
Wat een uitstekende service, aangename winkel en uitgebreid assortiment aan wol!
Sympathieke mevrouw, zeer vriendelijk en behulpzaam. Mooie winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid