facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOLLAERT+PARTNERS

WOLLAERT+PARTNERS

Info

WOLLAERT+PARTNERS architecten bvba | Wijnegem (België).

Geschiedenis

Wollaert + Partners is een veelzijdig en ambitieus architectenbureau dat zich specialiseert in complexe opdrachten voor bijzondere klanten.

In de jaren ’80 ontwierp het kantoor talrijke eengezinswoningen verspreid in Vlaanderen. Later verwierf het kantoor ook expertise in opdrachten met zeer diverse bestemmingen zoals onder andere bedrijven, zorg, onderwijs en diensten. De realisaties reiken inmiddels van de BeNeLux over Spanje tot in Zuid-Afrika.

Een multidisciplinair team van architecten, ingenieurs en interieurvormgevers beantwoordt elke opdracht met een uniek totaalconcept. De gegeven context in een optimale combinatie met de functie, eigentijdse materialen en technieken leiden tot een tijdloos en duurzaam gebouw dat geen cosmetica vereist.

Adres: Ertbruggestraat 113, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: +32 (0) 3 384 22 33
Stad: Wijnegem
Route: Ertbruggestraat 113
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Wollaert architecten, Architect Wijnegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arjaan De Feyter Interior Architects Arjaan De Feyter Interior Architects 3 km arjaan de feyter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid