facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolfcarius Shop

Info

Gezond, vers en lekker! Kom langs in onze winkel en shop uit onze appelen en peren van eigen kweek, een ruim assortiment groenten en fruit, fruitsappen, honing, confituur, tapas, salades... ook voor geschenkmanden kan je bij ons terecht!

Geschiedenis

Verkoop van alle verse groenten en fruit, appelen en peren van eigen bodem. Maar ook confituren, honingen, tappa's, fruitsappen, ontbijtgranen, cadeau artikelen en nog zoveel meer.... uw adres voor een gezonde fruitige voeding.

Adres: Gentsesteenweg 103, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: +3256729017
Stad: Harelbeke
Route: Gentsesteenweg 103
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Wolfcarius Gottem, Wolfcarius Harelbeke Facebook, Wolfcarius fruit, Christ Wolfcarius, Wolfcarius webshop, Wolfcarius automaat
Recensies
Mooie winkel met veel keuze van verse groenten en fruit en vriendelijk personeel een aanrader
Alles vers en vriendelijke bediening !
Dagelijkse verse producten van groenten en fruit. Ook zelf samen gestelde groenten om direct te gebruiken voor hutsepot of soep alleee wat je maar wenst is daar te verkrijgen. De beste zaak van de streek rond Harelbeke en Kortrijk.
Top kwaliteit van fruit en groenten. Er zeer groot assortiment die ze zelf klaar maken zodat je zo kan beginnen koken. Zeker eens binnen gaan en je zal versteld staan van de keuze.
Vriendelijke bediening Super
Lekkere appels van eigen streek Groenten en fruit aan schappelijke prijzen. Spijtig genoeg houden ze geen rekening met de seizoenen, en verkopen dus ook aardbei en frambozen in de winter.
Verder dan vers krijg je niet hier. Ook altijd iets gratis bij aankoop van 20euro
Bij deze groothandel in groenten en fruit kan u appelen en peren verkrijgen uit eigen boomgaard. Daarnaast kan u hier het ganse jaar door aardappelen, dagverse groenten en fruit bekomen tegen onklopbare prijzen. Natuurlijk ook toegankelijk voor particulieren.
Lekker vers fruit en verse groeten! Belgische appelen rechtstreeks van boomgaard!!!! Lekker sappig!!!! Als je klantenkaart hebt krijg je bij jouw aankopen ook een gratis groente... soms een komkommer en dan eens een rode kool! Altijd leuk en vooral gezond!
Mooie winkel, prachtige verse groenten en super vriendelijk personeel. Iedere donderdag een fruitcolli en groentencolli te verkrijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid