facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wolf Café Langdorp

Wolf Café Langdorp

Info

Reservaties enkel telefonisch.
----
Welkom in ons WolfCafé. Het enige echte Wolfhuis met een verrassende BBQ eetkaart, de Vlaamse klassiekers, snelle en vriendelijke service in een gezellig kader.



"Prachtig gelegen in een natuurgebied langs oever van de Demer. Ideaal voor een prachtige wandeling of fietstocht. Daarna natuurlijk genieten van een heerlijke BBQ, een gevaarlijk lekker Wolfbiertje, huisbereid roomijs, ...Probeer zeker onze specialiteit: de BBQ formule. Hier kies je tussen 3 stukken vlees of vis en neem je van onze uitgebreide salad bar en een dessertje.Reservatie enkel telefonisch 016 369 809.Wolf Langdorp is de ideale locatie voor uw feestjes. Dit kan zowel binnen als buiten. In het Wolf bos kan je volledig privé in de natuur genieten van een lekkere BBQ, ijsje of andere lekkernijen. Meer info over feestmogelijkheden op 016 369 809 of [email protected]"
Adres: Langdorpsesteenweg 297, 3201 Langdorp, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016 / 369 809
Stad: Langdorp
Route: Langdorpsesteenweg 297
Postcode: 3201



op zoek naar gerelateerd: Wolf Café Aarschot, Wolf cafe Begijnendijk, Wolfcafe Langdorp, Wolfsdonk Café, De Pieter Langdorp, Wolfcafe Langdorp Facebook, Wolf bier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Sant T Sant 2 km Ik wil graag meedelen dat wij zeker niet tevreden zijn over het eten van de voorbij...
Recensies
Een gezellig groot eetcafé met groot terras achteraan, met zicht op de Demer. Mooie ligging ook. Ze serveren er ook bieren van hun eigen merk. Wolf bieren. Er is een beperkte kaart maar de porties zijn groot, het eten is erg lekker & de prijzen zijn eerder goedkoop. Enkel op het terras word je niet bediend. Dat is spijtig.
Supper lekker! Personeel was vriendelijk. Eten was zeker meer als genoeg.
Laat je niet verleiden door de foto's. In de winter als het terras weg is, is de zaak precies gesloten langs de baanzijde. Je moet achterom rijden waar je een kantine aantreft. Ja, een kantine, is dit nog van deze tijd? Alle bieren van het flesje want de baas denkt dat hij niets gaat verkopen met corona en sluit zijn vaten niet aan. Helemaal niet gezellig en vanwege de slechte recensies heb ik er niets om te eten durven nemen. Dit kan toch veel beter als brouwerijcafé?
Het merendeel van het eten was koud. De marinade van de ribbetjes ligt er 0.5 cm dik op zo dat je in feite een koud ribbetje met zompige zoete korst aan het eten bent. De curryworst van de kindermenu was super droog, het leek er meer op dat deze al 3 dagen opnieuw gebakken was. Het koninginnenhapje was niet slecht maar ook koud natuurlijk. De steak was naar behoren maar hier waren ze de saus vergeten. Dit hebben ze wel direct opgelost. Het zaalpersoneel is ok maar in de keuken loopt het mis.
Zalig eten, enkel de wachttijd kort na opening was wat lang
Waren met een groep van 10. Eten was lekker, maar er waren 2 steaks bleu besteld en waren koud vanbinnen. Daarna werd 1 bord terug in de microgolf gestoken en de andere steak werd terug in de pan gebakken en was a point teruggebracht. Ook jammer van de zelfbediening buiten.
Leuke plaats om na een stevige wandeling of fietstocht iets te consumeren , ook zonder een activiteit staat er genoeg op de kaart om je buikje te vullen
Gezellig en lekkere bbq, samen met wat vrienden leuk samenzijn!
Mooie locatie, rustig, vriendelijk personeel. Lekkere ijscoupes. En de hele collectie wolf bieren natuurlijk.
Vroeger steeds tevreden geweest maar vandaag was de service spijtig genoeg ondermaats. Om te bestellen heel veel moeite en teken doen of we bleven op onze honger zitten. Drinken krijgen en geen glazen, dit melden en het antwoord krijgen dat ze eraan komen maar uiteindelijk geen glazen gezien. Groetjes op het buffet waren heel grof gesneden. Natuurlijk ook positieve punten want het eten was wel smaakvol en lekker maar gewoonweg niet de ervaring zoals dit voorheen wel het geval was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid