facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wokka Mokka strips en koffie

Wokka Mokka strips en koffie

Info

Op zaterdag 14/7/2018 openden wij de deuren in de Genutstraat 11, Bilzen. Wij heten iedereen van harte welkom voor een drankje, een stripverhaal, een funko pop! en/of natuurlijk heerlijke koffie(s).
Helga en Kris



"In het hartje van Bilzen op wandelafstand van de markt, ligt Wokka Mokka. Een gezellige koffiebar waar je ook terecht kan voor je aankoop van de allerlaatste strips en funko pop!s. Onze stripwinkel en koffiebar is goed bereikbaar en de stad Bilzen heeft voldoende parking met als troef de eerste 2 uur gratis parkeren."
Adres: Genutstraat 11, 3740 Bilzen
Stad: Bilzen
Route: Genutstraat 11
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Funko Pop België
Recensies
Meeneem koffie Cadeau verpakking mogelijk Beleefde eigenaars met een vlotte babbel en veel uitleg. Daarop zijn de mogelijkheden om artikelen te bestellen. Ook online kan men dingen bestellen of reserveren.
Passie voor strips en koffie een echte kenner. Altijd up to date qua strips en funko selectie is ook fantastisch. Van de 145 die ik heb komt 1/3 van hier. De koffiebar en kennis is ook fantastisch.
Toffe combinatie van stripwinkel en koffiezaak met uitstekende zelfgebrande koffie. Je vindt hier overigens ook frisdrank, bier, wijn...
Heel gezellige zaak met goede kennis en heerlijke koffie.
Een leuke babbel, heel ruime keuze aan strips en Funko-popjes ook veel keuze aan exclusieve popjes! Spijtig dat ik niet genoeg tijd had om ook een koffie te drinken. Zal dit volgende keer zeker doen, want ik heb gehoord dat ze heel lekker moeten zijn!!! ;
Gezellige plaats waar koffie en strips de hoofdrol spelen. Zin om je te verdiepen in de stripwereld? Je krijgt een vriendelijke en deskundige uitleg van de eigenaar..zeker een aanrader.
Zeer leuke zaak ! Hier komen we zeker nog zo een lekkere koffie drinken. Mensen met passie voor strips en koffie ! Ik weet al waar ik mijn volgende stripboeken aanschaf !
Leuke winkel, mooi ingericht. Duidelijke displays. Lekkere koffie en gezellig terras. Degelijke kennis, en niet verlegen om suggesties te geven. Als je in de buurt bent zeker een aanrader.
Goede sfeer, Heel rustig, leuke en gezellige eigenaars. Als ik in Bilzen ben spring ik altijd wel binnen!
Veel keuze aan Funko's, erg leuk! Wel mis ik een muziekje bij het drinken van een kopje koffie. De inrichting is heel modern en gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid