facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok yuhang

Wok yuhang

Info

Restaurant chinois buffet a volonté
T.V.A / Be0673971737-merci et abientot

Adres: Avenue D esneux 176, 4130 Esneux
Telefoonnummer: 3242345258
Stad: Esneux
Route: Avenue D esneux 176
Postcode: 4130


Recensies
Oké. Prijs kwaliteit is prima. Wel beperkte keus drankjes in de prijs. Buffet is behoorlijk uitgebreid. Personeel vriendelijk. Ambiance is wat matig, maar voor wie daar doorheen kijkt kan je er prima een avondje vertoeven. Kinderen zijn welkom.
Excelente wok que conheci, as pessoas simpaticas com bom respeito, as comidas sao super frescos!
Op zaterdag echt uitgebreid eten
We waren niet overtuigd.
De eerste keer dat ik er heen ging met mijn familie en eerlijk gezegd super teleurgesteld. . We betaalden 100 € voor een onbeperkt buffet, behalve dat het overal leeg was. vind het het eten erg goed en niet veel keuze. Daarnaast vind ik bepaalde dranken die van Colruyt komen niet zo lekker. Kortom voor mij zal het de laatste keer zijn.
Eindelijk een restaurant met goede producten. Vriendelijk personeel. Aangename omgeving.
Vluchten. Onvriendelijk welkom. Geen vers voedsel, duidelijk daar voor meerdere dagen. Je vraagt ​​goed gedaan en je krijgt zeldzaam vlees. Nauwelijks gekookte kip. Bijna alles heeft een rare nasmaak. Dit alles voor 32 euro per persoon! Spaar je centen en bestel een pizza!
Als je de kans hebt, ga er dan om 12.00 uur naartoe, 15€ all-inclusive behalve de koffie die ook tegen een lage prijs is. Als ik enkele negatieve opmerkingen zie, begrijp ik het niet. Het is een onbeperkt buffet, geen Chinees voor fijnproevers, dus je moet vergelijken wat vergelijkbaar is en je keuzes maken bij het buffet. De kamer is zeer aangenaam en de stoelen comfortabel, de hygiëne is onberispelijk, zelfs in de toiletten. De akoestiek is merkbaar, zelfs als er veel mensen zijn, we hebben geen last van het lawaai van discussies.
Bezocht in de tijd van 12.00 tot 2. Zeer aangenaam moment, buffet goed bevoorraad en regelmatig gevuld, vriendelijk personeel, zeer bevredigende producten op het bord. Zeer betaalbare prijs 's middags: 15 euro per persoon om van het buffet te genieten. Gemakkelijk parkeren voorlopig toegankelijk vanaf de ingang van de wasstraat. Om 's avonds opnieuw te testen!
Mooie keuze in het eten dat op het eerste gezicht van kwaliteit lijkt en zelfs premium op de kwantiteit wat niet erger is, het bovenstaande niets om over te klagen. Aan de andere kant laat de Teppanyaki-keuken te wensen over, de zeevruchten waren niet gaar en mijn inktvis probeerde de hele nacht in te pakken. Het personeel was niet de aardigste. Zijn we die avond zwaar gevallen? Misschien proberen we het nog een keer, maar eerst moet ik het verteren afmaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid