facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WOK YU

WOK YU
"Aziatische snacks en woks"
Adres: Yzerhand 24, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: +3232568815
Stad: Beveren
Route: Yzerhand 24
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Wok, Steppegras Wok, Wok Sint-Niklaas, Take away Beveren Restaurant, Yu and Mie, Wok All you can eat, Chinees Restaurant Beveren, Wok Yu Gent
Recensies
Zojuist een bestelling gedaan van 80euro. Alles in de vuilbak kunnen gooien. De smaken trokken op niets. Steppegras blijkt uiteindelijk heropgewarmde frieten te zijn microgolf?. Rundvlees was taai. Nog een geluk was dit amper aanwezig. Zoetzuur trok op niets. Darmkanaal nog aanwezig in de scampi. Gebeld voor de mening te geven en werden simpelweg uitgelachen.
Veel telaat geleverd en geen eend. Hebben ze wel vervangen met runds maar ik had ocharm 2 stukjes rund in mijn gerecht. Zelf nog vlees moeten toevoegen + was koud. Ik geef 2 sterren ipv 1 omdat ze drinken gratis bij hadden gegeven voor de late levering anders was het 1 ster. Andere gerechten ook extras in vergeten.
Het eten is ondermaats, steppegras is vervangen door aldi frieten die 20 keer gebakken zijn geweest. Scampi met darmkanaal nog aanwezig. Zeer onbeleefde management.
Betaald maar niet ontvangen. De chef is ook niet vriendelijk. Zijn antwoord was na een korte telefoon : 'ik ga geen 30 euro uit mijn zak betalen ' en 'ik moet nu gaan verder doen ik heb hier nog 20 bestellingen te doen ' De enigste optie was dubbel betalen! Ze zeggen dat je zelf contact moet opnemen met take away terwijl die hier in België niet meer bestaan ! Geld kwijt dus en geen eten. Nog nooit zo slecht geholpen geweest! Hier zit ik dan zwanger en enorm gefrustreerd zonder eten en 30 euro kwijt. Schandalig !
Besteld 2uur op voorhand om het zeker optijd op werk te hebben geleverd. Pauze voorbij nog steeds niet geleverd. Telefoon nummer niet in gebruik. Dus bellen kan ook al niet. Nog altijd niks geleverd gekregen. Maar wel betaald. Slechte service!! Schandalig.!!
Half 7 ging bestelling er zijn...om 19h30 gebeld waar bestelling bleef. Deze was onderweg was al vertrokken....nu 20h nog steeds niet.....ze mogen ze houden nu !!! Nooit meer...
Zelfde probleem als hier onder. Bestemming van 30 euro geplaatst via takeaway. Betaald en van onze rekening gegaan maar Wok Yu heeft het niet in hun systeem staan. Ze zijn niet bereid om het op te lossen. Resultaat 30 euro kwijt!
Ben ter plaatse gaan afhalen. Super vriendelijke en snelle bediening. Prijs/hoeveelheid verhouding is perfect, heb er zelfs 2x van kunnen eten en het was LEKKERRRRRRR!
Heel lekker en mooie portie! Echter wel 1 uur wachten zonder enig bericht.
Enorm vriendelijk personeel! Het eten was super lekker. Beste wok noedels in Bevere!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid