facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok van Antwerpen

Wok van Antwerpen

Info

De jarige eet in de hele maand gratis, maar er moeten ook 3 betalende volwassenen zijn. Daarnaast geldt dat de jarige zijn/haar pas mee moet nemen.

Geschiedenis

Bij de Wok van Antwerpen kunt u voor 3 uur lang onbeperkt eten voor de prijs van €22.50 per persoon. Er zijn meerdere buffetten o.a. wok, teppanyaki(grill) en barbecue, dus er is genoeg keus voor iedereen. Daarnaast heeft het restaurant een gratis privé-parking, een kinderhoek, rookruimte en feestzalen. Voor meer informatie kijk op onze website of contacteer ons.

ACTIE : De jarige eet in de hele maand gratis, maar er moeten ook 3 betalende volwassenen zijn. Daarnaast geldt dat de jarige zijn/haar identiteitspas mee moet nemen.



"Voor heerlijk eten in metropool Antwerpen kunt u bij Wok van Antwerpen terecht. Wij verrassen onze gasten met een originele en professionele aanpak. U vindt bij ons een enorme variëteit aan gerechten, die natuurlijk allemaal vers zijn. U kunt vier uur lang onbeperkt eten en drinken voor 28,50. We hebben een ook een uitgebreide wijnkaart.Het restaurant ligt op loopafstand van het station, daarnaast hebben we een ruime parking. U kunt online reserveren of neem contact op voor meer informatie."
Adres: Carnotstraat 123 , Antwerpen 2060, BE
Telefoonnummer: 03 667 73 53
Stad: Antwerpen
Route: Carnotstraat 123
Postcode: 2060


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 11:30-14:30
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 11:30-14:30
Zaterdag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: wok van antwerpen halal, wok antwerpen all you can eat, wok van antwerpen openingsuren, wok van antwerpen contact, wok van antwerpen jarige, wok antwerpen zuid, wok van antwerpen parking, wok restaurant antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ting Kee Mie Ting Kee Mie 508 meter Mini restaurant. Altijd vol, meestal Aziaten dus authentiek.Beperkte kaart. Hele lekk...
Lung Wah Lung Wah 510 meter Ik kom hier enkel om Pekingeend te kopen. Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs.
Wok & Walk Wok & Walk 512 meter
DK DK 516 meter Vandaag dit restaurant bezocht. Het was zowat het enige in de straat waar ik nog niet...
Fang's Hapje Fang's Hapje 524 meter Heerlijk!! Zonder twijfel het beste restaurant van Antwerpen, en dat zeg ik niet zoma...
Bai Wei Bai Wei 531 meter Het liefst zou ik 5 sterren geven maar we moeten eerlijk en realistisch blijven. Het ...
Noodle Bar Mian Noodle Bar Mian 531 meter
Thai Wok Express Thai Wok Express 534 meter Het eten was Ok hadden een duo gerecht besteld noodels en etc hadden we ook not een e...
Lotus Lotus 534 meter Goede ontvangst en alles vlot verloop bij de aankoop van mijn wagen. Een klein lekje ...
HK Palace HK Palace 538 meter Authentieke Chinese keuken. Mooie porties, smakelijke gerechten en een ruim en aangen...
China Star China Star 538 meter Smakelijk eten
Ho Chan House Ho Chan House 560 meter Fijn Chinees-Cantonees restaurant in centrum Antwerpen. Met een vriendelijke bedienin...
The Best The Best 563 meter Voordelen: - cheung fan was lekker - fris interieur met dat geel - aardig personeel w...
Ni Shifu Ni Shifu 583 meter Heel lekker authentiek Chinees restaurant met focus op de Sichuan peppercorn. De dump...
Kunthun Kunthun 585 meter Heerlijk eten, verrassende smaken en heel vriendelijke personeel. Dikke aanrader. Wij...
Euro Asia Supermarket Euro Asia Supermarket 636 meter Super sympathieke shop owner en enorm veel producten. Van verzorging, huishoudelijke ...
Fong Mei Fong Mei 637 meter Heerlijk eten! Wij hadden een hele Peking eend. Echt lekker! Wil je meer pannenkoekje...
Recensies
Abnormaal gore wok, na een uurtje weggelopen zonder veel gegeten te hebben. Binnen was het super warm en eten staat te bederven waar je bij staat. GA HIER NIET NAAR TOE!! Reacties van de eigenaar zijn niet normaal, kijk maar hieronder. Het lijkt alsof hij maar wat doet en zoveel mogelijk geld probeert te harken. Annuleer je reservering nu het nog kan!!!
De vrouw van de eigenaar is erg onbeleefd en heeft haar neus in de zaken van andere mensen. De manier van omgang met de klant is zeer belangrijk. Spijtig dat zij niet dezelfde mening deelt. Ik kom er niet meer terug.
Slechtste wok ooit, de gerechten hebben absoluut geen smaak. Veel uit diepvries. De mensen achter de wok onvriendelijk, weten zelfs niet wiens bord ze aan het wokken zijn, zelfs als er maar 2 gasten staan aan te schuiven. Frisdrank is water aangelengd met wat kleurstof. Aanbod lijkt veel maar uiteindelijk maar enkele gerechten opgeschept. Wat een verschil met andere gelegenheden. Parkeren: Niet te doen, ondergrondse parking. Moest achteruit terug uitrijden. Niet mogelijk om te draaien ondergronds.
Waardeloos we werden beschuldigd voor diefstal van eten echt schandalig het toetje ook nog eens waardeloze eten met mate eten toevoegen ik wilde garnalen die waren uitverkocht terwijl ik meer dan 30€ heb betaald om onbeperkt te kunnen eten!!!! Ik ga er nooit meer heen heel on recept vol waren ze.
Jammer genoeg een zeer slechte ervaring. Bij aankomst waren de voorgerechten bijna allemaal op en dit herhaalde zich ook tijdens het eten en vooral dessert. Je betaald bijna 40 euro voor eigenlijk de restjes te mogen eten. Wanneer je personeel hier over aanspreekt proberen ze bij te vullen. Maar dan krijg je nog bevroren dessert. Geen compensatie ivm het gebrek aan voeding. En aangezien je op voorhand moet betalen is hier ook geen opening voor. De toiletten zijn zeer vuil. Sommige zonder slot op deur of wc bril je ziet de uitwerpselen overal hangen tot aan op de deurklink. Ik kan hier eigenlijk blijven schrijven over de slechte ervaringen want ik heb hier een tal opgedaan. Ons zien ze hier in elk geval nooit meer.
Je word hier in een koude eet zaal neergezet, de Chinese chef koks zijn zo brutaal, serveren rauw vlees en wanneer je er wat van zegt praten ze over klanten in hun eigen taal. Leer proffesioneler te zijn aub! Het eten is niet vers ik kom hier echt nooit meer! Het enige positieve aan dit restaurant zijn de 2 vriendelijke mannelijke serveerders. Vrouwelijke serveerster aan de kassa was zo arrogant. Een dikke 1 ster!
Slecht, slechter, slechts, bestaat er nog een overtreffende trap want dit hoort bij deze wok... Grote ongezellige zaal. Eten trekt op niks. Ik twijfelde om iets van het buffet te nemen om niet ziek te worden. Groeten om te wokken liggen in ijswater, en al geruime tijd. De groenten waren doordrenkt met water. De rauwe zalm smaakte naar niks. De warme hapjes lagen er al dagen op te warmen onder een lamp denk ik, waren zeer plat en geen smaak. Heb eens een beetje kip genomen met een bruine saus over. Eerste hap was direct enkel en alleen een vetbol. Totaal geen aanrader. Het positieve is dat ik niet ziek ben geworden , waarschijnlijk omdat ik er amper iets gegeten heb.
SLECHT !!! VIES !!! Eten wordt niet bijgevuld staan geen borden bij ,toiletten vuil wc-brillen die ontbreken niet gekuist of onderhouden . Wordt niet geholpen aan onthaal ,kregen slecht afgewassen glazen en na een uur was er nog steeds niets bijgevuld na te gaan klagen hebben ze enkele porties komen bijvullen waarvan de dessert nog bevroren waren . Gewoonweg schandalig ze zouden die zaak beter sluiten !!!!!
Super slecht. Het eten was niet vers. De sushi was precies al 3 dagen oud, de zalm stonk ongelofelijk. Niet veel keus. Onhygiënisch, onsmakelijk. Koffie was niet te drinken. Paar uur geleden hier gegeten en Ik voel al een voedselvergiftiging opkomen. Heel jammer. Heel koud in het restaurant.
Persooneel heel onbeleeft en niet vriendelijk , ze komt op u roepen als je niet alles eet wat in je bord hebt, ik vond het niet lekker en zeker niet fris, ze hergebruiken de restjes voor de volgende dag ,de frietjes waren super koud en heel veel eten uit de vriezer , de dessertjes komen ook uit de vriezer voor mij is dit geen restaurant .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid