facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Sunlight

Adres: Turnhoutseweg 81 , Beerse 2340, BE
Telefoonnummer: 014 61 38 88
Stad: Beerse
Route: Turnhoutseweg 81
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: wok turnhout, wok rijkevorsel, wok wonderland, afhaalchinees beerse, wok turnhout warandestraat, wok herentals, wok zandhoven, wok halle
Recensies
Voorgerecht en het vlees was nog half bevroren dus dat vond ik al een afknapper. De gefrituurde hapjes waren uitgedroogd en had niet veel smaak meer. Dessert was niet te eten. De ijscreme zat vol met ijsstukjes. Waarschijnlijk al heel oud. De donuts, profiteroles en cakejes waren uitgedroogd, leek wel een week oud. Begreep echt niet dat ze dat durven serveren. De uitbaatster is enorm onvriendelijk, en je moet eerst betalen voor je mag eten. Klantvriendelijkheid is hier niet. Was enorm teleurgesteld. Ik raad het niet aan om hier te gaan eten
Matige sfeer en vergeleken met andere wok restaurants weinig keus. Verder zaten er 2 schildpadjes en vissen in een bak met knikkers waar kinderen wild mee speelde. De kinderen rende door het hele restaurant met de dieren. Niet bepaald empathisch en ook niet smakelijk.
De inrichting zou iets warmer en gezelliger kunnen. De bediening is okee zonder meer. Maar veel keuze om je eigen gerecht samen te stellen. En opvallend...borden, bestek, enz heel proper wat niet overal zo is!!
Fraai en ruim gebouw van binnen. Het ziet er netter uit dan de meeste andere vreetschuren. De keuze qua eten is vrij beperkt. Hetgeen waar het om gaat bakplaat en de wok is wel op orde. Heb beter gezien, heb slechter gezien. Drie sterren dus.
Samen met de vrouw gaan eten. Na 1,5 uur hadden we het gezien. Thuis was het ieder om beurt naar de wc lopen. Gaan nooit meer terug al was het gratis
24/09/2017: Wok-tepanyaki professioneel Vriendelijke bediening, "zéér" uitgebreid buffet, voorgerecht, koud, warm, nagerecht, drank met voor elk wat wils, ruime, open en gezellige eetplaats. Min puntje: Enkel het gebouw en omgeving is wel eens aan een opknapbeurt toe.
Goed eten voor weinig geld en voor één bedrag 3 uur wokken en gratis drinken van frisdranken, bier en wijn. Ondanks weinig bezoekers was er volop keuze van soorten vlees vis en groente.
Triestig wokrestaurant. Eten lijkt en is niet vers. Sfeer is koud en onpersoonlijk. Ik raad aan naar de Chinees in Vosselaar te rijden...is 5 minuutjes verder OF TERUG rijden.
Op doordeweekse dag geweest. Eten zag er niet vers uit. Sommige zaken lagen er al lang. Chocolade fontein zat vol uitgedroogde chocolade.
Heel veel keuze zelfs voor een vegetariër, super lekker en vers eten! Prijs-kwaliteit zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid