facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok Panda

Wok Panda
Adres: Antwerpsesteenweg 27 ,, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 03/2886870
Stad: Aartselaar
Route: Antwerpsesteenweg 27 ,
Postcode: 2630


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30
Woensdag: 11:30 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Dynasty Aartselaar Wok Dynasty Aartselaar 1 km Niet mijn ding, niet gezellig tafelen, vooral eten a volonté. Het lekkerste kan je op...
Recensies
Op 14 februari komen eten voor Valentijn Wat een teleurstelling! Gereserveerd om 20u30. Wij betalen zoals iedereen de volle prijs maar dan verwachten we ook wel dat alles nog beschikbaar is om te eten. Lege schalen a volente. Witloof was op, aardappel gratin ook op. En de currysaus was meer vel dan nog saus. Tafels worden niet afgeruimd. 4 lege borden op tafel en dan komen ze het pas afruimen. Heel jammer en teleurstellende avond. Dit was de eerste keer na jaren dat we hier terug zijn geweest en ook meteen de laatste keer. Dat klein beetje service dat verwacht word zou fijn geweest zijn. Hopelijk word hier iets mee gedaan. Want er zijn betere alternatieve met een veel betere service en dat zullen veel mensen ondekken in de toekomst als dit de service is die jullie gaan blijven geven aan alle klanten. Bij aankomst om half 9 was de zaak half vol en dit op een vrijdagavond dan nog. Dit zegt genoeg denk ik. Een kleine attentie aan iedereen maar bij het buiten gaan hebben wij niets ontvangen.
vorige keeren was het beter dan vandaag was slecht georiënteerd en ook de zaal personeel was niet op oudejaarsavond voorbereid er was 5 mensen in de zaal en maar 2 ervan konden hun job. Gevold met een apperetief waar we 30 minuten op moesten wachten... het voorgerecht een zeerlekere kreeft die deze keer alleen naar water proefde wij waren wat de tanyaki was lekker maar op hygiëne was de mocht de palto vaker proper gemaakt worden... niet zeggen dat dat niet gedaan wer 1 van de 2 koks deed dit elke keer . Ook het desert was nog bevroren de slagroom was niet lekker wat vorige keren veel beter was.
Woensdagavond: 4 maart 2020. Ik ben een grote maar vooral ook kritische eter dus denk wel te mogen zeggen dat ik een goed beeld kan geven van panda wok. Eerst de voordelen: er is veel keuze, ook dingen die je op een ander niet hebt kreeft, escargots,... ook de bediening is heel vlot tafel werd steeds vlot afgeruimd enz.... Ook prettig: heel veel hoekjes en kantjes waar je rustig kan eten. Dan de nadelen: zoals ik zei, veel keuze, maar van weinig goede kwaliteit. Zelf lust ik bijvoorbeeld heel graag eend. Wel, de eend was zo uitgedroogd meer korst dan vlees dat ik er zelfs niets van genomen heb. Er is bijvoorbeeld scampi in zoet-zure saus maar dat zijn geen echte scampi's maar surimi-scampi's. En in de dimsum lag een haar. Eikes! IJs: ook hier: veel keuze maar in bijna elke pot zat ijs van andere smaken wat natuurlijk ook niet echt appetijtelijk is. Vandaar dat ik al die positieve commentaren niet begrijp. Die mensen zijn heel duidelijk nog niet naar andere woks gegaan of ze kijken enkel maar naar de kwantiteit maar niet naar de kwaliteit.
Zomer 2018: zaak is een hele tijd gesloten geweest voor renovaties. Proper, nieuw, aangenaam, formule van 35 euro met wijn en tapbier naar wens. Update november 2019: bediening achteruitgegaan. Op vrijdagavond om 22u alles beginnen opkuisen als de keuken normaal nog zeker half uur moet openblijven is niet zo tof voor mensen die al betaald hebben. Sterretje minder dus, van 4 naar 3.
De ontvangt was een beetje moeizaam, daar niet iedereen de Nederlandse taal even goed verstaat. Maar dit werd ruimschoots goed gemaakt door het lekkere en verzorgde eten en de vriendelijkheid van het personeel. We hadden een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.
Lekker, vriendelijke bediening. Min puntje ik gaf aan de maagverkleining te hebben, ik kreeg korting, dit was een pluspunt, maar het minpunt was dat ik constant in de gaten werd gehouden over de hoeveelheden ik at, dit is niet echt aangenaam om zo te gaan eten. Maar voor de rest is het eten er zeer lekker.
16.10.2019 lunch in de WOK Panda. Eens te meer een positieve ervaring. Vriendelijk onthaal door de nieuwe zaakvoerder mevrouw Ya Shi. Correcte toelichting mbt prijs & wat je er voor krijgt !!! Vooraf betalen vind ik bovendien heel gemakkelijk. Ruime keuze vanaf voorgerechten warm & koud tot en met de hoofdgerechten wok & teppanyaki. Nagerechten: fruit, ijs, enz ... tot en met de koffie, Cappuccino. Wij komen terug.
Zeer vriendelijke bediening en mochten na onze 3u nog blijven zitten. Enkel de vloer vond ik een klein beetje vuil, precies gepoetst met olie. Eten was zeer verzorgd en werd constinu aangevuld.
Prijs/Kwaliteit kan beter. Buffet restaurant met weinig extra's. Dessert buffet is wit product van colruyt waar men zelfs niet de moeite doet om het in een ander potje te doen!
Vriendelijk personeel, veel keuze. Tijdens de lunchpauze is het niet zo druk, en moet je wel af en toe wachten voordat er iets aangevuld wordt. Hygiene is ook prima, alleen is de vloer op bepaalde plaatsen plakkerig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid