facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wok House

Wok House
Adres: Leuvensesteenweg 179 , Zaventem 1932, BE
Telefoonnummer: 02 721 96 48
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg 179
Postcode: 1932



op zoek naar gerelateerd: wok house vlaardingen wilhelminahaven, wokken schiedam, wok house vlaardingen parkeren, wok restaurant wilhelminahaven gesloten, wok wilhelminahaven gesloten, wok house zaventem, wok vlaardingen gesloten, wok maassluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Global Village Global Village 1 km Er was nog niets klaar van de bestelling. Slechte organisatie
Lung Seng Lung Seng 3 km Last minute zonder reservatie gaan eten. Zeer vriendelijk ontvangen en bediend en sup...
Recensies
Leuk concept. Zeker voor sushi lovers. All you can eat maar je bestelt de porties die je wilt eten van het menu. Kinderen vonden het super.
In buffet vorm dus je kan opscheppen wat je maar wilt, en zeer vriendelijk personeel
Heerlijk all in ,eten en drinken eten alleen jammer dat je achteraf een extra rekening krijgt voor de koffie die er niet bij blijkt te zitten.
Eten valt nog mee als je als eerste binnen bent. Maar het is er ijskoud binnen!!Totaal niets aan verwarming bij een buitentemperatuur van 8°. Verschillende klanten droegen hun jas tijdens het eten. Gewoon schandalig. De borden zijn niet verwarmd zodat het eten direct koud is. 1 persoon om de wok en teppaniaki te bedienen, lange wachttijd. De slechtgekleedde diensters zijn lomp, onvriendelijk en vooral ongeïnteresseerd . Het enige wat ze presteren is de klanten afkeurend bekijken. De sfeer , het onthaal en vriendelijkheid zijn sinds de overname totaal verdwenen. We zijn hier vroeger vaak geweest maar nu is dit een horror als restaurant. Te mijden! Weg Oosters personeel weg kwaliteit dus!
We kwamen hier met een grote groep en betaalden een prijs per persoon voor 3 uur lang onbeperkt eten en drinken. Helaas kwam de organisatie haar kant van de afspraak niet na en kregen we na 2 uur geen extra eten en drinken meer. Ik ben zeer teleurgesteld dat deze overeenkomst geschonden werd want het eten was wel lekker en de bediening was prima. Het aanwezige personeel was redelijk en vriendelijk. Op deze ene klacht na heb ik geen opmerkingen.
De nieuwe inrichting is heel mooi. Helaas niet de kwaliteit in sinds transformatie. We gingen heel graag en legden de extra afstand 60km zonder problemen af. Na onze laatste bezoek, besloten we echter dat deze plek voor ons niet meer de moeite waard is. Personeel is heel vriendelijk, aanbod is redelijk groot wel kleiner als vroeger, heel mooi dessertbuffet maar kwaliteit van de producten en keuken is helaas duidelijk naar beneden. Misschien is de avonddienst nog steeds goed maar we gaan dit niet meer uittesten. Voor die prijs en met die formule, kun je beter vinden. Spijtig want wij gingen er heel graag en toch wel regelmatig. ps: alleen cash of Visa, geen bankcontact meer! Er ligt een KBC bank juist tegenover maar hie weet je op voorhand hoeveel je moet meenemen terwijl je hier voor 3 mensen heel gemakkelijk aan 100€ zit zonder extra's.
Uitgebreid assortiment aan wokgerechten. Zag er allemaal wel vrij vers uit. Dikke pluim aan de koks aan de wok, zij maken uw samengestelde gerechten lekker en aan een sneltempo en dat allemaal boven die hete vuren. Verder is de bediening en de sfeer zeer onpersoonlijk. Speelhoek voor de kinderen bleek eigenlijk gewoon een kamer met tafel en bank te zijn en wat kapot speelgoed hier en daar. Ps: de Nederlandstalige folder staat vol fouten
Niet slecht, maar ook geen aanrader! We waren met de lady's een etentje aan het zoeken en via Groupon er terecht gekomen, dus hebben we deze goedkoper betaald. Het eten was niet slecht, maar het eten dat uit het buffet kwam was koud of lauw!
Heel slechte bediening, traag en niet wat we besteld hadden. Mijn dochter had haar dessert nog niet op of het bord werd al weggenomen. Schandaalig hoe die garçon mijn dochter van 10 behandelde. Wij zetten er nooit geen voet meer.
Aangekomen maar de tijd die we mochten uitdoen voor de all in niet mogen uit doen. We kregen geen drinken meer bij en het restaurant was nog niet dicht en we waren nog geen 2u ter plaatse. Bediening was ook steeds op vraag. Op dat vlak waren we niet tevreden. Qua eten is het wel ok en geen klachten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wok House met het openbaar vervoer


Sint-Stevens-Woluwe Eversestraat 40 meter
318
351
358
359
410
554
Sint-Stevens-Woluwe Eversestraat 80 meter
359
Sint-Stevens-Woluwe Eversestraat 110 meter
318
351
358
410
554
Sint-Stevens-Woluwe Woluwedal 330 meter
318
351
358
359
410
554
Sint-Stevens-Woluwe Lange Wagenstraat 360 meter
318
351
358
410
554

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid