facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Woertys Rolex Boutique Knokke

Woertys Rolex Boutique Knokke

Info

Woertys Rolex Boutique Knokke

Geschiedenis

At Woertys Boutique Rolex, we are at your service to help you choose the Rolex watch that best suits you, within the wide range of Rolex timepieces. Our Rolex Boutique in Knokke is recognized as an Official Rolex Retailer as we only sell guaranteed Rolex timepieces.

Adres: Kustlaan 253, 8300 Knokke
Telefoonnummer: +32 50 49 05 02
Stad: Knokke
Route: Kustlaan 253
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Woertys Knokke, Boutique Rolex by Woertys, Vintage Rolex Knokke, Rolex België, Rolex Gent, Rolex Brussel, Colman Knokke, Rolex Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Soeurs Les Soeurs 445 meter Heel gezellige winkel met een hedendaagse interieur. Hun juwelen zijn eenvoudig en el...
Mer d'Ocre Mer d'Ocre 767 meter Zalig flower power
GemmZ GemmZ 967 meter
Recensies
Een zeer goeie en behulpzame ervaring ontvangen van de heer Karwatzki. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij een aangename en memorabele gesprek konden voeren en dat ik uiteindelijk mijn wens heb kunnen registreren. Gedurende het gehele gesprek hebben wij nooit een druk gevoeld van noodzaak om een aankoop op dat moment te doen en de heer Karwatzki zorgde ervoor dat ik 100% zeker was over mijn uiteindelijke beslissing. Een aanrader als u op zoek bent naar een unieke aankoop waar u een leven plezier aan kan beleven.
Deze mensen geven ons steeds 100% service.We worden altijd hartelijk ontvangen. De gemoedsrust die we bij Bart mogen ervaren is fenomenaal. Een topper first class
Het team van woertys heeft mij zeer goed geholpen bij de aanschaf van een Rolex. Een dikke aanrader
Vandaag met héél veel plezier een aankoop gedaan. Op een drukke zaterdagmiddag en na onze last-minute call, werd er toch nog een gaatje voor ons voorzien! Ondanks het feit dat we dan zelf nog een kwartier te laat waren, werden we toch heel vriendelijk ontvangen en er werd zeer uitvoerig aandacht besteed, zoals het moet, om ons het perfecte exemplaar te laten uitkiezen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, die oprecht moeite deed om ons te plezieren! Vakkennis en professionaliteit ten top! Een winkel die we van harte aanraden en waar we absoluut nog zullen terugkomen! Hier krijg je naar ons gevoel ook de beste belevenis die je van een erkende verdeler mag verlangen bij de aankoop van een toch niet alledaags product. Dikke merci!
Super goeie ervaringen met deze boetiek : vriendelijk , vakkennis , voornaam , nemen hun tijd voor jou , zeer adequate eigen hersteldienst .....ik kan eigenlijk geen negatieve punten opnoemen heb tijdens mijn aanwezigheid ook nog nooit gehoord dat ze tegen andere klanten zich anders gedroegen ...dat ik in sommige reviews negatieve punten lees kan ik moeilijk geloven en zeker niet beamen. Voor mij super boetiek ....zou zeggen doe zo voort .
De mensen die in de winkel werken zijn zeer vriendelijk alles wordt netjes en correct afgehandeld! Soms is het ook moeilijk voor deze mensen dat ze niet altijd kunnen bezorgen wat je vraagt , maar ze doen zeker hun best om aan jou wensen te voldoen . Dit door de enorme vraag naar Rolex wat ook een topper is !!
Zeer ruime collectie echter ook hier de favorieten o.a. Sea Sneller en Milgaus alleen verkrijgbaar via de bekende wachtlijsten.
Ik heb van de hele fijne ontvangst genoten, in de toekomst zal ik mijn aankopen voortaan hier komen doen!
Ontzettend mooie zaak! Veel kennis van zaken, super vriendelijk en nemen echt de tijd voor je.
Mooie winkel, zeer professionele en vriendelijke bediening! Zeer grote keuze aan uurwerken! Top, zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid