facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wndrlnd

Wndrlnd

Info

Creatief en uniek grafischbureau, wil je weten wat ons zo speciaal maakt ? Neem gerust een kijkje en laat je onderdompelen in de wereld van Wndrlnd !



"Wndrlnd is een visual design studio ontstaan uit een passie voor ontwerp & fotografie. Wij specialiseren ons in esthetische & duurzame brand identity & visuals voor zij die kwaliteit en verbinding voorop stellen in hun onderneming."
Adres: Otteca 24/1, 8780 Oostrozebeke
Telefoonnummer: 0499300098
Stad: Oostrozebeke
Route: Otteca 24/1
Postcode: 8780


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
corneelvandercruyssen.be corneelvandercruyssen.be 3 km Eventfotograaf met kritische blik op kwaliteit en service.
CouleurPhotography CouleurPhotography 3 km EVENT/PHOTOGRAPHY--PHOTOGRAPHY/STUDIO EVENT/DESIGN--AFTERMOVIE/MOTIONGRAPHICS
Recensies
Een tijdje terug ging Chloë aan de slag met de branding van Bureau Anciaux. Tijdens onze kennismaking wist ik heel goed te vertellen wat ik niet wou terugzien in een branding. Wat wel resoneerde met mijn merk vond ik moeilijk te omvatten in woorden. Toch slaagde Chloë erin om dé perfecte combinatie van kleuren en lettertypes te vinden. Niet té vrouwelijk, niet té zakelijk. Exact wat ik zocht. Hoewel ikzelf niet de meest responsieve persoon was tijdens de ontwikkelingsfase, bleef ze toch meetingmomenten vastleggen en luisteren naar mijn wensen. Enorme aanrader!
Chloë heeft een heel mooie brand manual voor onze onderneming MJco gemaakt op basis van ons logo. Hieruit vloeiden in geen tijd ook social media templates, een professionele presentatie en een sjabloon voor lead magnets voort. Het zijn instrumenten waar we heel vaak mee werken, die eenvoudig in gebruik zijn en er heel goed uitzien. Heel tevreden over de samenwerking en het resultaat!
Wndrlnd is een grafisch bureau die zich voornamelijk bezighoud met het ontwerpen van websites op een unieke manier. De illustraties zijn prachtig en kunnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wil je een website laten bouwen, of laten restylen ? Wil je een unieke huisstijl laten ontwikkelen ? Wndrlnd doet dit allemaal met een persoonlijke aanpak !
Hele leuke samenwerking. Tevreden met mijn nieuwe branding. Bedankt Chloe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid