facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wizards

Adres: Dorpstraat 16 , Machelen 1830, BE
Telefoonnummer: 02 305 35 99
Stad: Machelen
Route: Dorpstraat 16
Postcode: 1830


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optivoks Optivoks 415 meter Eerlijk en correct weet waar hij over spreekt, maakt pc op maat en vooral voor muzika...
Recensies
Oude laptop valt plots uit en ik krijg onmiddellijk info over herstelling/aankoop nieuwe laptop. Ik kies voor een nieuwe laptop en alle gegevens worden overgezet, Microsoft Mac Afee, ... alles wordt terug door hen geïnstalleerd. Snel, professioneel en heel vriendelijk verder geholpen. Met dank!
Zéér goede en vriendelijk service met begrip en geduld. Ik ben een privéklant, geen bedrijf, geen grote omzet. Mijn Pc is 5 jaar oud, bij hen toen gekocht en verleden maand een service gekregen alsof ik hem 3 maand terug gekocht had. Top en dank je wel. Doe zo voort. Pierre
Vriendelijk onthaal. Zeer goedeservice
Mijn Pc was stuk. Ik had er echt stroom in n gejaagd via de USB poort. We hadden afgesproken dat ze gingen nakijken of we de harde schijf konden recupereren en deze dan in een nieuwe pc plaatsen. Maar die avond kreeg ik telefoon dat hij gerepareerd was. Met andere woorden, heel eerlijke mensen bij wizards in Machelen!
Men is zeer vriendelijk en enthousiast op het moment dat je een aankoop wil doen en beloven meer te zijn dan de gemiddelde webwinkel aangezien zij focussen op service. Men raadt een bepaald type laptop aan waarvan de factuur dan uiteindelijk duurder uitvalt dan besproken. Alles loopt dan in principe goed, tot op het moment dat er effectief beroep gedaan wordt op de service. Men vindt dan allerlei redenen om de issue van zich af te schuiven: "het ligt aan de randapparatuur", "ja dat is typisch Asus", "gewoon downgraden dan lost het probleem zichzelf op",.... Zeer jammer dat men geen verantwoordelijkheid neemt voor het toestel en merk dat men aangeraden heeft.
Steeds klantenservice en goede dienstverlening. Tevreden klanten komen steeds terug.
Oude laptop terug opgeknapt aan democratische prijs. Job well done !
Goede en vriendelijke service. Verkopen zeer degelijk materiaal. Ondertussen nog steeds een goed werkende laptop die ondertussen toch al een 6-tal jaar zwaar heeft afgezien door intensief gebruik voor het werk. Topwinkel!
Zeer vriendelijke en bekwame mensen ! Zeer snelle bediening door echte vakmensen.
Snelle service en steeds goed geholpen ! Werken met kennis van zaken !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid