facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Witsoone

Witsoone

Info

Tea Room - Brasserie - Feestzaal

Adres: Bankelindeweg 2, 8972 Krombeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0491112224
Stad: Krombeke
Route: Bankelindeweg 2
Postcode: 8972



op zoek naar gerelateerd: witsoone openingstijden, t jagershof krombeke poperinge, t kereltje krombeke, rozenhof proven, jagershof krombeke, restaurants proven, restaurant krombeke, roesbrugge restaurant
Recensies
Heerlijk Valentijnsmenu: carpaccio, varkenshaasje met bearnaisesaus en warme groenten, vispannetje met kroketten, dessert. Om duimen en vingers van af te likken !
Super lekker Heel veel op het bord Je gaat zeker zonder honger buiten Zeker een aanrader Prijs kwaliteit echt top
September 2021 – Leuk restaurantje in Poperinge. Vlotte en vriendelijke bediening – Lekker en veel gegeten. Schotels waren zeer overvloedig – een beetje veel zelfs. Heel lekker en verzorgd. Aankleding van het restaurant aan de sobere kant; kan iets gezelliger gemaakt worden … Maar al bij al een heel leuk restaurant !
Heel leuk om naar te eten, grote porties. Toffe bordjes en super leuke variaties can groentjes, zeker een aanrader
Gezllig restaurant in het centrum van Krombeke. Uitgebreide kaart, ook leuke suggesties. Prijs/kwaliteit heel sterk. Porties zijn heel groot, vers klaargemaakt en voldoende verfijnd. Personeel is ook heel vriendelijk.
Bediening vriendelijk en correct. Het eten mag net ietsje meer zijn. We namen scampi's a volonte. Wilt zeggen dat je meerdere keren kunt vragen afwisselend met verschillende sausen. Eerste portie véél te groot stuk of 10 scampi's waardoor je al heel veel moeite moet doen om nog een tweede portie te kunnen eten. Indien de porties vanaf het begin kleiner zouden zijn, is dat aangenamer, en kun je genieten van meerdere porties. Smaken van scampi met look en scampi met curry saus waren goed. Met look zat er duidelijk géén of heel weinig zout in. Met currysaus, superlekker. Scampi in 'diabolic' sauce was lekker maar niet om speciaal voor terug te keren. De smaak was wel lekker pikant, maar de kleur viel tegen op andere plaatsen is dat wat roder, donkerder en het proefde eerder als een soort pikante cocktail sauce dan echte diabolic saus. De scampi's waren op zich niet slecht, maar we eten ze liefst eerst lichtjes aangebakken. Nu hadden we de indruk dat ze gewoon voorgekookt of gestoomd waren. We misten ook wat groenten, een blaadje sla met tomaatje op het bord misschien.... Het interieur van dit restaurant mist ook nog wat gezelligheid, de stoelen zijn de soort dat men eerder in een hotel vergaderzaal ziet. Niet gezellig en helemaal niet comfortabel. Al bij al, zeker niet slecht, maar ook niet om nog eens terug te keren.
Een echte aanrader. Gelegen in een rustig dorpje in West-Vlaamse velden...op een boogscheut van de Westvleterense Paterkes. Van begin tot einde pure verwennerij. Alles klaargemaakt met dagverse producten. Bovendien ga je niet weg met honger...Grote porties. Ook de allerkleinsten krijgen er speciale aandacht...aparte aangepaste kinderkaart. Het geheel afgewerkt met supervriendelijke bediening! Kortom one to come back!
Een echte aanrader! Zalig gegeten, goed ontvangen. Hapjes van het huis bij het aperitief. Vier verschillende schotels tot in de puntjes verzorgd en gepresenteerd. Attente bediening in de zaal. Medadessert en vriendelijke mensen
Dit jaar stond Witsoone voor het eerste jaar in voor de VIP van ons boksgala. Zowel wij, de organisatoren, als de VIP gasten konden niet zwijgen over het lekkere eten. Iedereen had meer dan genoeg en er was nog heel veel over, dus niemand kwam iets te kort! Ook de boksjury's waren laaiend enthousiast. Met de woorden "een VIP als deze komen we zelden tot nooit tegen" feliciteerden ze ons met de geslaagde avond. We raden de Witsoone dan ook zeker aan. Zowel voor een gezellig diner, als een groot evenement. Groet Bestuur Boxing Team X
Zaterdag laatst deelgenomen aan een rouwmaaltijd. De tafels waren mooi gedekt en het vriendelijke personeel bediende ons op een vlotte manier. Met honger zou je het restaurant zeker niet verlaten : het menu was zeer lekker en de borden waren rijkelijk gevuld. Een pluim zeker waard !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Witsoone met het openbaar vervoer


Krombeke Dorp 20 meter
24
Krombeke Dorp 20 meter
29
Krombeke Dorp 20 meter
24
Krombeke Dorp 20 meter
29
Krombeke Blasiusstraat 120 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid