facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wiske

Wiske

Info

Al een 12 jaar onze trouwe hond/kameraad.
Een eigen pagina is dan ook evident.

Adres:
Telefoonnummer: +3232376654
Stad: Brasschaat


Recensies
Het is gegarandeerd een leuke plek met het gezin. Als het gezin één kind heeft raad ik u aan om niet naar toe te gaan. Want er zijn allemaal leuke opdracht.
Erg leuke rondleiding voor kinderen. Heel interactief. Het is niet echt voor volwassenen, maar het bezoek aan de werkkamer van Willy Vandersteen maakt het helemaal compleet.
Vandaag bezocht met onze twee zonen van bijna 6 en 8. Zeer interactief, echte aanrader! En in corona tijden perfect te doen, je komt enkel bij introductie en einde de andere groepen tegen, steeds met voldoende afstand. Enkel op reservatie.
Zeer leuk en interactief! De kinderen vonden het geweldig. Corona veilig en super vriendelijke medewerkers.
Heel plezant museum waar je zeer actief kan deelnemen aan de rondgang! Een aanrader voor jong en evenzeer voor iets ouderen.
Niet heel groot maar leuk voor de kinderen
Geweldig om met kinderen te doen.
Fantastisch museum. Veel interactie. Leuk om met je gezin te doen. In elke kamer in het museum een nieuwe opdracht. Uiteindelijk maak je je eigen stripverhaal. Mooi concept.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid