facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wisab Transfer

WISAB Transfer : Uw Taxi en Luchthavenpendeldienst in Brussel

Sinds de oprichting in 2016 heeft WISAB Transfer zich gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige taxidiensten en luchthavenshuttles in Brussel. Wij maken er een erezaak van om uw veiligheid en comfort te garanderen en bieden u een onberispelijke reiservaring, zowel in de luxe van onze taxi's als via onze luchthaven shuttles. Onze voertuigen, uitgerust voor uw maximaal comfort, garanderen aangename ritten aan competitieve prijzen.

Waarom WISAB Transfer kiezen voor uw taxi en luchthaven shuttle diensten?

Bij WISAB Transfer voorzien we in al uw transportbehoeften, of u nu binnen de stad of internationaal reist. Onze taxi's en pendeldiensten naar de luchthaven zorgen ervoor dat u op tijd aankomt, of u nu reist voor zaken of voor plezier. We bieden ook vervoer naar speciale evenementen en beurzen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze aantrekkelijke tarieven en om gemakkelijk je volgende reis te boeken.

"Chez Wisab Transfer, nous offrons un service de taxi premium à Bruxelles, spécialisé dans les transferts nationaux et internationaux. Nos destinations incluent Charleroi Airport, Brussels Airport, Liège Airport, Schiphol Amsterdam Airport, Frankfurt Airport et Paris Charles de Gaulle Airport. Nos services comprennent des taxis privés, des navettes aéroport, des mises à disposition et des taxis pour entreprises. Avec une flotte variée de véhicules pour répondre à toutes vos exigences, nous sommes disponibles 24/7. Réservez en ligne et voyagez avec nos chauffeurs professionnels. Wisab Transfer, l'excellence du transport à Bruxelles."
Adres: rue d'alost 7-11, 1000, Bruxelles
Telefoonnummer: +32491104495
moc.refsnartbasiw@ofni
Stad: Bruxelles
Route: rue d'alost 7-11
Postcode: 1000
Recensies
Als iemand uit Groot-Brittannië met weinig tot geen kennis van de lokale talen, was ik aangenaam verrast dat de chauffeurs Engels konden spreken. Ze leerden me zelfs enkele nuttige zinnen, waardoor mijn ervaring met het ontdekken van Brussel veel beter werd. Ik zou deze service elke dag van de week aanbevelen.
Wisab was een waardevolle partner bij het vervoeren van onze groep van 22 personen. Ik kon altijd via WhatsApp contact maken met onze hoofdchauffeur, en de chauffeurs waren zeer professioneel en altijd op tijd. Ze waren ook erg goed in het monitoren van het verkeer en het aanpassen van onze route om deze snel te maken. Gedurende de week had ik op het laatste moment een verzoek voor een speciaal reisschema en zij voldeden onmiddellijk aan mijn behoeften. Volgend jaar bel ik ze weer!
Het is een heel serieus bedrijf, de chauffeurs zijn zeer professioneel en vriendelijk! Voor al onze reizen naar België maken wij gebruik van hun diensten. Wij raden ze aan!
Zeer betrouwbaar qua dienstregelingen en routedekking. Bovendien heeft het interieur van de auto niets te benijden van anderen. Ik had chauffeur Ali en zal zeker weer van zijn diensten gebruik maken!
Dorian, de beste nummer één coureur ter wereld en ook een van de aardigste mannen die ik ooit in mijn leven zal ontmoeten! Hij heeft me letterlijk gered omdat ik naar het verkeerde vliegveld ging, maar hij kwam zo snel dat ik in een oogwenk op het juiste vliegveld in Charleroi was, om mijn vliegtuig comfortabel op te halen.
Geweldige service arriveerde op tijd en bracht ons daar 5 minuten te vroeg
Alles ging prettig goed. De chauffeur was er 30 minuten te vroeg. Hij bracht mij per sms op de hoogte van zijn aankomst. Professioneel bedrijf dat ik aanbeveel.
De race was echt geweldig, zonder problemen. Comfortabele auto, attente chauffeur. Ik raad aan.
Geweldige ervaring met de chauffeur, vriendelijk en hoffelijk en zeer professioneel! Ik raad aan !
Ik kon 's avonds laat en heel vroeg in de ochtend via WhatsApp reserveren en ze bieden veel aandacht en snelheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid