facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wisab Transfer

WISAB Transfer : Uw Taxi en Luchthavenpendeldienst in Brussel

Sinds de oprichting in 2016 heeft WISAB Transfer zich gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige taxidiensten en luchthavenshuttles in Brussel. Wij maken er een erezaak van om uw veiligheid en comfort te garanderen en bieden u een onberispelijke reiservaring, zowel in de luxe van onze taxi's als via onze luchthaven shuttles. Onze voertuigen, uitgerust voor uw maximaal comfort, garanderen aangename ritten aan competitieve prijzen.

Waarom WISAB Transfer kiezen voor uw taxi en luchthaven shuttle diensten?

Bij WISAB Transfer voorzien we in al uw transportbehoeften, of u nu binnen de stad of internationaal reist. Onze taxi's en pendeldiensten naar de luchthaven zorgen ervoor dat u op tijd aankomt, of u nu reist voor zaken of voor plezier. We bieden ook vervoer naar speciale evenementen en beurzen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze aantrekkelijke tarieven en om gemakkelijk je volgende reis te boeken.
Adres: rue d'alost 7-11, 1000, Bruxelles
Telefoonnummer: +32491104495
moc.refsnartbasiw@ofni
Stad: Bruxelles
Route: rue d'alost 7-11
Postcode: 1000
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid