facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winston Dental Clinic Uccle

Winston Dental Clinic Uccle

Info

Bienvenue à la Winston Dental Clinic ,

En tant que leader d’opinion sur les technologies 3D nous faisons bénéficier à nos patients de traitements de pointes non disponible en belgique chez les dentistes généralistes .



"Bienvenue à la Winston Dental Clinic, votre destination pour des soins dentaires de qualité supérieure à Uccle. Notre cabinet dentaire est spécialisé dans une gamme complète de services, allant de la dentisterie générale à la dentisterie esthétique, en passant par lesurgences dentaires, la parodontologie, l'implantologie, les prothèses dentaires, l'Invisalign et la dentisterie laser. Nous sommes fiers de proposer les dernières techniques et technologies de pointe afin de vous fournir des soins dentaires personnalisés et qui répondent à vos besoins uniques. Déterminés à vous offrir le meilleur service possible pour un sourire sain et éclatant, contactez-nous dès aujourd'hui pour prendre rendez-vous et découvrir nos services exceptionnels."
Adres: 147 Avenue Winston Churchill, 1180 Ukkel
Telefoonnummer: (0032) 2 3450266
Stad: Uccle
Route: 147 Avenue Winston Churchill
Postcode: 1180


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Dentist Uccle, Dentist Brussels, Ident clinic bruxelles, Oncd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chi Smile Chi Smile 321 meter Vertaald door Google Een uitzonderlijke tandarts met echte ethiek die zijn beroep eer...
Clinique Dentaire Duquesne Clinique Dentaire Duquesne 1 km Vertaald door Google Fantastisch. Vriendelijk en galant. Origineel Super. Aimable et...
Nacar Dental Clinic Nacar Dental Clinic 3 km Vertaald door Google Ik werd met grote professionaliteit ontvangen bij mevrouw Susswe...
Recensies
Excellent profissionel
ótimos profissionais
Ongelofelijke ervaring! Ging voor een spoedreparatie nadat mijn tand was gebroken en de dokter bleef 3 uur na sluitingstijd om mijn tand met de juiste zorg te repareren, waardoor hij net zo functioneel bleef en zelfs de tand verbeterde zodat hij er beter uitzag dan vóór de breuk. Een geweldige tandarts met een hart van goud. Rekwisieten voor zijn helper om ook binnen te blijven en tijdens de procedure te assisteren. Deze jongens zijn in alle opzichten echte medische professionals.
Uitstekende vakman. Werk van hoge kwaliteit. De dokter oefent met ernst, technische vaardigheden en onbetwistbare knowhow. ik raad het ten sterkste aan
Ik had onlangs een nieuwe kroon nodig omdat de oude het begaf en niet opnieuw kon worden gebruikt. Dr. Perelle en zijn assistente waren erg aardig om me op korte termijn te helpen en me een behandelplan te geven. Met behulp van moderne technologie waren de werken in slechts een paar uur klaar. Geweldige service.
Geweldige tandarts. Ik kwam hem raadplegen terwijl al mijn tanden bewogen. Ik was hopeloos. Verschillende tandartsen hadden me verteld dat ik niet genoeg bot had voor de implantaten. Na onderzoek en scan stelde dr. Perelle me gerust. Met alle geavanceerde technologie ter plaatse slaagde hij erin om mijn tanden te verwijderen, zes implantaten te plaatsen en een tijdelijke brug te plaatsen slechts 2 uur na het einde van de operatie. Alles is mooi en niets beweegt. Het is wonderbaarlijk. Ik ben aan het genezen en dus wacht ik op november voor mijn laatste keramische brug. Ik raad ten zeerste aan !
Ik had onlangs veel herstellend werk aan mijn tanden nodig. Na een google-zoekopdracht vond ik Winston Dental en koos ik voor Dr. Perelle. Hij en zijn assistent zijn erg aardig en gastvrij. Ze hebben heel hard gewerkt om mijn glimlach perfect te maken en de resultaten zijn uitzonderlijk. Hartelijk bedankt!
Dr. Perelle is een uitstekende beoefenaar. Hij kent zijn vak perfect, wat hij met grote professionaliteit doet. Hij is altijd attent en beschikbaar. Hij traint regelmatig om een ​​kwaliteit van zorg te kunnen bieden die altijd voorop loopt bij de laatste innovaties in de tandheelkunde. Hij heeft een laseroperatie voor mijn tandvlees gemaakt, wat een groot succes is. Zijn kantoor is een echte tandheelkundige kliniek waar alle protocollen strikt worden nageleefd. Eindelijk, zijn assistent is gewoon perfect en ze werken in uitstekende harmonie.
Wat een genoegen om mijn tevredenheid te kunnen getuigen. Een tandarts als geen ander. Ik had verschillende slechte ervaringen en was nogal terughoudend om aan zo'n belangrijke baan te beginnen. Op het programma behandeling van ontstoken tandvlees met laser zonder enige pijn. Plaatsing van 2 implantaten ter vervanging van mijn kiezen, die al 10 jaar ontbreken, en we eindigen met het bleken van tanden voor zeer witte tanden en een glimlach waar ik elke ochtend aan denk. Bedankt voor de professionaliteit, voor de vriendelijkheid en de flexibiliteit in de nachtafspraken !
Bedankt voor het werk, het heeft mijn leven veranderd. Nu kan ik glimlachen zonder me te schamen. Ik onderging een behandeling van enkele maanden, ze behandelden mijn tandvlees met de laser, ze maakten me keramische onlays om mijn gaatjes te behandelen en om twee prachtige implantaten af ​​te werken om mijn ontbrekende tanden te vervangen. Ik ben zo blij nogmaals bedankt je top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid