facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winsol Hasselt

Winsol Hasselt
Info
Met 140 jaar ervaring is Winsol specialist op vlak van zonwering, aluminium en pvc schrijnwerk, rolluiken en poorten.

"Outdoor -living Zonnewering Terrasoverkappingen Zonnewering Terrasoverkappingen Rolluiken Garagepoorten"
Adres: Kempische Steenweg 178, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +3211403627
Stad: Hasselt
Route: Kempische Steenweg 178
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Winsol Maasmechelen, Winsol terrasoverkapping, Winsol herstellingen, Winsol showrooms, Winsol Geel, Zonnetenten Hasselt, Winsol openingsuren, Winsol Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CELA Ceramica Tegel import CELA Ceramica Tegel import 2 km Top zaakvoerder, denkt constructief mee met de klant en werkt met mooie kwaliteitsteg...
Ramenhal Ramenhal 2 km Super ervaring , Top kwaliteit en service en vooral heel behulpzaam alle medewerkers...
Recensies
geen enkele ster waard!!! 7 jaar geleden vensters en deuren laten plaatsen. Vanaf dag één niks dan ellende. verschillende keren herstellingen maar niets werd er gemaakt . 5 jaar lang: rechtbank en advocaten. Uiteindelijk hebben wij gelijk gekregen maar moesten nog een vergoeding krijgen maar tot op heden nog niks gezien. Vorige week nog een slotenmaker moeten bellen: Slot was nog maar een paar jaar oud en kon eigenlijk nog niet versleten zijn maar door verkeerde plaatsing dus wel. Nooit meer Winsol!!!
Enkele maanden geleden screens besteld en laten plaatsen bij Winsol Hasselt. Zeer tevreden over plaatsing en product eveneens! Alles netjes geplaatst en mooi opgeruimd, voor een goede prijs, niet onbelangrijk!
Bedankt voor het geleverde werk bij de plaatsing van onze screens. De plaatsers hebben ook netjes opgeruimd. Dik in orde! Super tevreden met het resultaat.
Stuk voor stuk een bende prutsers! Een So terrasoverkapping laten plaatsen, werkte van geen kanten, 4keer moeten terugkomen en werkt nog niet naar behoren! We zijn meer dan 1 jaar verder!!! Hun plaatsers hebben ook geen oog voor detail! Hoofdzetel probeert nu de problemen op te lossen want bedrijfsleider Demir in Hasselt heeft het te druk met zijn ander bedrijfjes en heeft mijn inziens te weinig vakkennis! Mijn algemene indruk over Winsol Hasselt is ondermaats wat je van dat merk niet zou mogen verwachten! De hoofdzetel heeft wel bekwame en vooral begripvolle mensen in dienst met name Annick en Benedict! Ik heb lang gewacht voor deze review te plaatsen maar denk dat deze terecht is, mijn excuses hiervoor.
Super tevreden over onze SO! Chique en de expertise van Winsol Hasselt. Echte aanrader : zowel de vakbekwaamheid van de medewerkers als de perfecte voor- en na service. Advies op maat was top en het resultaat prachtig. Professionele plaatsing en afwerking.
In januari 2019 rolluiken besteld , in april zijn ze geleverd , ze hebben mijn binnenmuren beschadigd dit is nog steeds niet vergoedt, mijn rolluiken werkten toen niet en nu na vier maanden zit ik nog steeds te wachten op een oplossing, mijn voorschot hebben ze wel al gehad.
Plaatsing zonnetent en terrasverwarming. Zeer kwaliteitsvolle materialen, goed advies en zeer hoge afwerkingsgraad bij plaatsing. Een aanrader!
Vriendelijke mensen, goed en correct geïnformeerd. Geen opdringerige mensen en doen de moeite om alle mogelijkheden en materialen te bekijken. Dit geeft vertrouwen in het bedrijf als klant
De toonzaal is oubollig. Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg. Redelijk duur.
Vriendelijke bekwame vakmensen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Winsol Hasselt met het openbaar vervoer


Hasselt Weg naar Genk 240 meter
128
129
13
18a
22
23
283
35
48
52
H13
H41
Hasselt Weg naar Genk 270 meter
128
129
13
18a
22
23
283
35
48
52
H14
H31
Hasselt Canadastraat 330 meter
1
129
46
Hasselt Canadastraat 430 meter
1
129
46

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid