facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winnerhof

Winnerhof

Info

Een ijssalon gelegen bij een boerderij op de Winner in het gezellige Hechtel-Eksel. Ons ijs wordt gemaakt op ambachtelijke wijze van verse koeienmelk.

Adres: Winnerstraat 88, 3941 Eksel, Limburg, Belgium
Stad: Eksel
Route: Winnerstraat 88
Postcode: 3941


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Eindhoeve De Eindhoeve 4 km Super ijsjes voor zeer democratische prijsjes. Mooie porties en zeker degelijke kwali...
Recensies
Goei ijsjes, lekker bio-bier, haha. Perfect om, na 'n dag in de zon staan te werken, hier effe af te koelen
Wat heerlijk hier, goed ijs en een fijne stopplek. Ook bij slecht weer kun je binnen terecht. Die wafel met ijs en aardbeien.....hmmmm.
Onverwachts binnen gegaan en zeer aangenaam verrast. Erg ruime keuze aan ijs, grote porties. Binnen erg gezellig ingericht, ruime binnenplaats waar je kan zitten en een veilig afgemaakte ruime speeltuin. Wij gaan daar vast en zeker meer naartoe gaan. Eerste reservatie is reeds gemaakt.
Mooi nette zaak in hoevestijl. Ruime parking en speeltuin voor de kinderen. Lekker ijs, wafels en zoveel meer. Een frisse lokale Winnerboerke, ongefilterd, om af te sluiten. Een echte aanrader!
Ruime zaak met veel zitplaatsen binnen en buiten binnenkoer. Voor de kindjes binnen een speelhoekje, buiten een grote zandbak met schuifaf/schommel. Lekkere ijsjes, veel keuze, ook buiten de 'standaard-smaakjes' en ruime keuze aan toppings.
Hele lekkere ijs, en fijn om te zitten ,ruimte genoeg ook voor kinderen is er speelruimte. TOP
Lekker ijs. Mooie gezellige binnentuin. Gemakkelijk te bereiken via het fietsroutenetwerk. Ook voldoende parking voor de fietsen. Een aanrader.
Leuke plek voor jong en oud. Lekker ijs en aangezien de drukte ging alles vlot vooruit. Aanrader!
Wat een geweldige ijssalon.. Ik ben normaal niet zo'n fervent dessert of ijs fanaat. Echter, ben ik voor deze ijssalon al een tweede maal omgereden, en heb ik het dessert van mijn restaurant geskipt. Het is een authentieke sfeer en beleving, het ijs is smaakvol, vers en fris, en je krijgt waar voor je geld. Een bolletje bij deze salon, zijn bij andere ijssalons 2 grote bolletjes. Ook is er een ruime selectie aan smaken en mogelijkheden, met wafels, drinken en gebak. Kortom, dit is een ijssalon om voor om te rijden en een uitje van te maken.
Nog zelden zo'n lekkere ijs gegeten. Vlotte bestelling. Veel keuze. Ook lactosevrij of suikervrije ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid