facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winkel Ketelslegers

Winkel Ketelslegers

Info

Een lokaal tuincentrum in Kortessem sinds 1988. Je kan bij ons terecht voor gas, steenkool, houtskool, veevoeders en bakbloem.

Weet je niet welke gasaansluiting je nodig hebt of welke bloem het best is om te bakken? Kom langs, we helpen je graag verder.



"Winkel Ketelslegers is een lokale handelaar in Kortessem.Onze specialisatie is kolen en gas: voor je BBQ, verwarming, mobilhome of laspost butaan, propaan, Campingaz, BP Light, lasgassen argon, acetyleen en zuurstof.Verder vindt bij ons vanalles om te bakken en je huisdieren eten te geven.Persoonlijk advies en tijd voor een babbel is ons handelsmerk. Heb je een vraag? Bel ons 011/37 60 31 of spring eens binnen Stationsstraat 3 in Wintershoven."
Adres: Stationsstraat 3, 3722 Wintershoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211376031
Stad: Wintershoven
Route: Stationsstraat 3
Postcode: 3722


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30

Recensies
Fijne, informele winkel. Zeer goed geholpen door de eigenaar. Ik zocht een onkruidbrander op gas en hij heeft mij alles aangesloten en laten zien hoe het werkt. Top service!
Leuke winkel. fijne Bediening
Altijd bediend met de glimlach.
Zeer vriendelijk geholpen
Zeer behulpzaam
Om de uitbaters, Jenny en Nestor.
Fijne service!
Nog een echte buurtwinkel !!!
Steeds behulpzaam .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid