facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wings bnb

Info

Kom in alle rust herbronnen in onze langgevelhoeve voorzien van alle comfort, relax in sauna en jacuzzi, en laat u verwennen met een uitgebreid ontbijt.

Adres: Kiekenbosstraat, 5, 3390 Sint-Joris-Winge
Telefoonnummer: 32468572357
Stad: Sint-Joris-Winge
Route: Kiekenbosstraat, 5
Postcode: 3390


Recensies
We hadden een heerlijk verblijf in Wings B&B. Met veel smaak en modern ingerichte kamer en eethoek, alle comfort aanwezig. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Prachtige tuin met privé sauna en jacuzzi in open lucht. Heel hartelijke ontvangst door gastheer Carlo, die ons goede tips voor wandelingen én wandelplannetjes gaf en info over restaurants in de omgeving.
Rustig gelegen in een mooie omgeving. Zeer goed ontvangen door Carlo. We hebben genoten van de wellness en de prachtige kamer. Het restaurant dat ons was aangeraden door Carlo was ook een topper. En het ontbijt was uitstekend, veel variatie en streekproducten. We kregen ook tips ivm wandelroutes, bezienswaardigheden, … Echt een aanraden. We komen zeker en vast nog eens terug!
Top B&B met een super Service. Een heerlijk uitgebreid ontbijt. Mooie propere kamer met een geweldig goed bed en een prachtige praktische badkamer. Bedankt Carlo om , zowel zaterdag als zondag, voor taxi te spelen zodat wij konden genieten van het Zythos Bierfestival in Leuven. Hedwig & Wim
Heel erg mooi en rustig gelegen. Super vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Op voorhand hadden we goede tips gekregen ivm een kindvriendelijk restaurant in de buurt. Prachtige ruime kamer, waar er toch nog privacy mogelijk was voor ons en onze kleine spruiten. Mooie grote omheinde tuin met enthousiaste schaapjes waar onze kinderen op slag verliefd op waren. Het ontbijt was ontzettend uitgebreid met heerlijke streekgebonden en zelfgemaakte producten. Wij gaan zeker terug! Dit paradijsje ligt op een dik half uur rijden naar het openlucht museum van bokrijk en de gigantische speeltuin in bokrijk. Kortom echt een pareltje!
We hebben een heerlijk verblijf gehad in deze stijlvol ingerichte BnB ! Een uitgebreid ontbijt waaraan werkelijk niks ontbrak en een hemels zacht bed. De kamer was kraaknet en uitermate rustig. Carlo en Kim zijn een fijne gastheer en gastvrouw. De jacuzzi en sauna in de tuin waren absoluut een nachtelijke meerwaarde. Onze zaterdag kon niet meer stuk !
Ons verblijf bij Wings B&B was fantastisch! Zeer mooie omgeving, zeer hartelijke ontvangst, geen vraag, geen moeite was teveel. De kamer was netjes en luxueus ingericht. We genoten van een uitgebreid, vers en zeer lekker ontbijt. De tuin is een oase van rust. De voor ons uitgestippelde fietstocht was echt genieten. Dikke duim Carlo! Wij komen zeker terug!
Klein paradijs in de Belgische heuvels. Het recent geopende 2018 Wings b&b in de heuvels onder Leuven is een smaakvol ingerichte moderne locatie waar men zich uitstekend kan terugtrekken om te ontspannen en bij te komen van dagelijkse beslommeringen. Eigenaar Carlo is duidelijk zelf een zeer bereisd man en weet als geen ander wat een reisiger nodig heeft tijdens een verblijf. In de achtertuin is een heerlijke plek om je terug te trekken met een sauna en een bubbelbad voor een kleine meerprijs. Het ontbijt is uitstekend verzorgd en op verzoek Bakt Carlo en vecht spiegeleitje voor je. De locatie is op steenworp afstand van Leuven waar men fantastisch uit kan gaan; hapje eten of een terrasje pakken op de Grote Markt. Zeker een plek om nog eens te bezoeken.
Topadresje met een topgastheer die zijn gasten in de watten wil leggen. Mooie luxueuze en kraaknette kamer met een geweldig bed, inloopdouche en ligbad. Het was ook lekker relaxt vertoeven in de tuin en het ontbijt was tip top in orde met versgeperst fruitsap, zelfgemaakte confituren, zelfgemaakte granola en een heerlijk eitje. Ideaal adresje om even lekker te relaxen
Wij besloten onze fietsvakantie bij WINGS bnb en we waren super tevreden over ons verblijf! Heel nette kamer , mooie grote televisie en wat een luxe ruime badkamer! Het ontbijt met zelfgemaakte confituur was heerlijk. De elektrische fietsen kunnen veilig gestald en opgeladen worden... Een vijf op vijf dus!
Wij waren aangenaam verrast. Alles was aanwezig en zeer sociaal, vriendelijke gastheer. Super geslapen in de boxspring.Wat voor ons zeker een plus punt was : de tuin met jacuzzi. Na een dagje intensief bezig zijn deed dit deugd. Voor herhaling vatbaar. Een interessant weetje nu is dat we ook ter plaatse een elektrische fiets kunnen huren. Misschien een klein minpuntje, de koffiemachine op de kamer maakt enorm veel lawaai en davert hard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid