facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Winge Golf & Country Club

Winge Golf & Country Club

Info

Winge Golf & Country Club, the pleasure of golf and nature together.

Geschiedenis

Winge golf is een familiale golfclub waar iedereen zich thuis voelt. Sinds 2014 beschikken we over een nieuw clubhuis met een prachtig uitzicht over het golfterrein. Hier kan je bekomen van de geleverde inspanningen bij een drankje en een hapje, geserveerd in de gezellige brasserie of overheerlijk restaurant ‘Taste 19’. Iedereen is welkom om hier gezellig te komen vertoeven in deze natuurlijke omgeving.

Onze club is centraal gelegen in Vlaams Brabant, in het prachtige Hageland. Door dicht bij de E314 gelegen te zijn, zijn we vlot bereikbaar vanuit alle windrichtingen.

De openingsuren van de club zijn seizoensgebonden en kan u best raadplegen op de website via de volgende link: http://www.wingegolf.be/contact/.

Voor meer informatie over ons aanbod (starten met golf, events op onze club,…) te ontvangen, bent u steeds welkom op het secretariaat of kan u een mail sturen naar [email protected].



"Je eerste balletje slaan? Wedstrijd met vrienden van de club, of als familie de baan op? Je swing oefenen omdat je in de buurt bent?Doe het bij Winge Golf: een 18 hole Championship Course en een 4 hole Compact Course. De volledige lengte bedraagt ongeveer 6 km, je legt ongeveer 10 km af. Een uitdagend parcours, ideaal om je golfspel weer te verbeteren.We tellen zo’n 750 leden, waarvan 100 jongeren van 7 tot 21 jaar. Elke toekomstige golfliefhebber is hier welkom. En ook wie een betoverende omgeving zoekt voor een event, bedrijfs- of familiefeest.Bij Winge Golf & Country Club heb je alles bij de hand en kom je nog eens iemand tegen. Je kan ook wat eten of drinken. Op het mooiste terras van Vlaams-Brabant praat je bij en geniet je na."
Adres: Leuvensesteenweg 254, 3390 Sint-Joris-Winge
Telefoonnummer: 0032 16 63 40 53
Stad: Sint-Joris-Winge
Route: Leuvensesteenweg 254
Postcode: 3390



op zoek naar gerelateerd: Winge Golf stroke index, Winge Golf Restaurant, Start to Golf tielt Winge, Taste 19, Greenfee Winge, taste 19 tielt-winge menu, Winge Golf Senioren, Taste 19 Golf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria 't Gouden Punt Cafetaria 't Gouden Punt 408 meter Eten was ok zeker hoor de prijs. En bij het avond eten kreeg je goede kom soep die te...
Tielt-Winge 3000 Tielt-Winge 3000 490 meter Vuile accommodatie helaas. Zowel de kleedkamers als de kantine waren helaas niet gepo...
Recensies
Leuke golf initiatie gehad. Spijtig dat je zonder lidgeld te betalen geen balletje kan slaan op de range. Gezellig tafelen kan dan weer wel.
Zeer mooie locatie mét knap buitenterras met zicht op het golfterrein, een snelle en vriendelijke bediening tegen normale prijzen..
Leuke plaats om te vertoeven. Zeer aangenaam terras waarbij het uitzicht fenomenaal mooi is. Toffe golfclub…
Zeer lekker gegeten in een tof kader. Kwaliteit op je bord en super lekkere frietjes. Een aanrader.
Het is heerlijk om hier - ook als niet-golfer - een middag te genieten: mooi uitzicht en omgeving, prachtig ruim terras met plaats in de zon en in de schaduw, vriendelijke service. Ik ervaarde het dan ook als een enorme teleurstelling dat de geserveerde gerechten niet in dezelfde lijn lagen. De salades waren bedroevend armoedig en totaal inspiratieloos, wat hun prijs totaal niet verantwoorde. Verder was de vol-au-vent niet warm zelfs nog na onze opmerking. De suggestie van de kaart was wel ok. We hebben de ober hier vriendelijk attent op gemaakt en een compensatie werd gegeven. Echter, het zou veel fijner zijn in de toekomst frisse, rijkelijke, gevarieerde, kwalitatieve gerechten voorgeschoteld te krijgen. Hier zit een groeikans, denk ik dan!
Wij zijn hier al jaren vast klant. Bij mooi weer komen wij hier minstens eenmaal per maand eten. Op het zonovergoten terras hangt een relaxed sfeertje. Als de ober vraagt 'Was het lekker?" had ik nog nooit in mijn leven geantwoord ''Smerig, écht niet te eten. Vraag a.u.b. in de keuken dat ze eens proeven van het eten dat ze serveren". Tot vandaag dus. Concreet: Salata burrata. Een bol kaas op salade maakt van een bol kaas op salade geen slaatje. Vol-au-vent moet minstens kip bevatten, anders is het een vegetarische vol-au-vent. Op uw menu wordt zelfs gewag gemaakt van 'Hoevekip'. Héél erg sjiek. Als alles drijft in het kookvocht, dan is het waterzooi, geen vol-au-vent. Mousseline saus? Neen, dat hoort niet in vol-au-vent, hoe avontuurlijk je ook bent. Peper en zout dan weer wel, maar dat waren dus samen met de Hoevekip in de keuken vergeten. Om het dan helemaal af te maken, wordt de zooi uiteraard lauw geserveerd. "Vol-au-vent": €23,00 "Salade": €21,00
Mooi uitzicht Prijs kwaliteit niet bijzonder
Genoten van een vriendelijke bediening en heerlijke lunch. Netheid is ook helemaal in orde. Wij komen zeker terug.
Prachtig zicht. Heel fijn om iets te gaan drinken. Ook niet-golfers zijn welkom. Laat je dus niet tegenhouden. Drank en menu zijn OK geprijsd. Eerder brasseriekeuken, maar daar is niets mis mee.
Mooi golfterrein met ruime parkeergelegenheid. Smaakvol ingerichte horecazaak met terras. Smakelijke gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid