facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wine Trading Factory

Wine Trading Factory

Info

Van maandag tot zaterdag staat de Wijntaxi klaar om aan huis te leveren (ook 's avonds tot 22 uur)

Geschiedenis

De Wine Trading Factory is een familiale wineshop met een oog voor prijs en kwaliteit. De hele week staat de wijntaxi klaar om alles dezelfde dag uit te leveren van wat voor 12 uur dezelfde dat werd besteld.

Op vrijdag en zaterdag kun je zelf naar het magazijn in Sint-Amands komen. Op die dagen is er altijd iemand om u verder te helpen. Past dat niet? Maak dan gerust een afspraak en we passen dat met veel plezier op een ander moment in.



"Wijnhandel en importeur voor particulieren, events en professionelen.Always pick the right [email protected]"
Adres: Buisstraat 19b, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 0472738969
Stad: Sint-Amands
Route: Buisstraat 19b
Postcode: 2890


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Puur Sint-Amands, Markt Sint-Amands, Buisstraat Sint-Amands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur Smaak Puur Smaak 8 meter Zeer mooie zaak. Voor iedereen wel wat te vinden. Van verse groenten, vlees tot een e...
Lux En Lumen Lux En Lumen 79 meter Bij ons treft U orginele hanglampen die we speciaal voor jou op maat maken.
Amuseerda Events by Doubie's Amuseerda Events by Doubie's 475 meter De meest originele en prachtige ballon decoraties aan de beste prijs!
Sarens Groenten & Fruit Sarens Groenten & Fruit 561 meter Verse groenten uit eigen streek ! Maandag : Markt Dendermonde Vrijdag : Markt Aar...
KopeninBelgie.be KopeninBelgie.be 799 meter https://www.kopeninbelgie.be We maken heel graag een overzicht van de Belgische websh...
ECO-Load ECO-Load 3 km ECO-Load helpt bedrijven en particulieren bij de integratie van slimme klimaatoplossi...
GlamxChange GlamxChange 32 km GlamxChange What people want. We are a new online shop that gives you the best brands...
Recensies
De Wine Trading factory is intussen verveld tot Puur Smaak. Een zaak waar je naast wijn kopen ook een reeks andere producten kan vinden. Verse groenten rechtstreeks van de producent, vlees en vis, thee en fruitsappen, brood en kaas, ... Kortom een kleine versmarkt waar lokale producenten hun waren aanbieden. Bovendien kan je er op een aantal dagen ontbijten zaterdag, lunchen vrijdag, zaterdag en maandag en dineren vrijdag. Intussen al een aantal keren geweest. En ik moet zeggen. Het heeft iets.
Seizoengroenten van een uitstekende kwaliteit te koop. Voor wie graag truffelaardappelen wil aankopen in de detail handel, hier zijn ze te koop. Verse en diverse soorten champignons, verse Ierse kurkuma en vooral zeer verse vis. Uitstekende wijnen, aperitief, de beste gin soorten en wiskey. De baas kan hiervoor uitstekend advies geven.
Groenten,fruit,vlees van eigen streek, vooral het vlees grote aanrader, ook nog stand van kaas en vis. Je kan er ook heel lekker eten.
Vorig jaar hadden wij hier het feest van ons leven. Top locatie voor een top trouwfeest. We kunnen deze zaal iedereen aanraden.
Leuk en gezellige sfeer waar ambacht centraal staat!
Mooi assortiment aan wijnen, olijfolies en thees. Nieuwe concept 'Puur Smaakt' brengt nu ook lokale ingrediënten & gerechten op het bord.
Top, steeds lekkere wijnen die prijs/kwaliteit voorsprong nemen op de concurrerende bedrijven. Aanrader!
hier kan je feestjes bijwonen en houden, is een zaaltje
Maw Puur Smaak was fantastisch. Qua prijs/kwaliteit zeker een aanrader!
Wine Trading Factory & Tasted, hand in hand met Puur Smaak: een match made in heaven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid