facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wine Blend

Wine Blend

Info

Wine Blend resulteert uit een buitengewone passie voor kwaliteitsdranken.
We bieden onhankelijke advies aan voor (non-)alcoholische dranken en catering.

Geschiedenis

Wine Blend resulteert uit een buitengewone passie voor kwaliteitsdranken.
We bieden onhankelijke advies aan voor (non-)alcoholische dranken en catering.



"Wine Blend is een professionele cocktail cateraar gespecialiseerd in het creëren van unieke cocktail belevingen. Zowel in op maat gemaakte cocktails als verfijnde alcoholvrije cocktails zorgt het team van Wine Blend dat alle zintuigen geprikkeld worden."
Adres:
Telefoonnummer: +32 495 71 16 40
Stad: Harelbeke


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pastamustachio Pastamustachio 10 km Eerste maal langsgeweest bij Mustachio en dit is een aanrader. Heel vriendelijke bedi...
Recensies
We werkten samen met Wine Blend om een gepersonaliseerd cocktailmenu te maken voor ons exclusief Don Papa Rum event. Dit werd tot in de puntjes uitgewerkt met heel veel zorg voor kwaliteit en service, waardoor we ons volledig konden focussen op ons publiek. Zeer tevreden! Tot de volgende Hannes :
Fantastische ervaring, kan Wine Blend alleen maar aanprijzen. Hannes stelt alles in het werk om een unieke ervaring te bekomen op jouw evenement en dit op erg professionele wijze met aangename flair! En dan moeten de overheerlijke cocktails nog komen Cheers en bedankt, Hannes!
Met Hannes is de smaak altijd raak! Lees zeker zijn boek Apéro Maison en haal alles uit de barkast voor jouw gasten.
Hannes geeft 200% service en zorgt er voor dat alles vlotjes verloopt. Je kan voor verschillende zaken bij hem terecht en uiterst aan te raden!
Top cocktails op maat alsook heerlijke non-alcoholische drankjes! De service is uitstekend, heel professioneel. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid