facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wimbledon Tenniscenter

Wimbledon Tenniscenter

Info

Since 1980

Adres: Zoutleeuwsesteenweg 120, 3803 Wilderen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 11 68 00 65
Stad: Wilderen
Route: Zoutleeuwsesteenweg 120
Postcode: 3803



op zoek naar gerelateerd: wimbledon tenniscenter, zoutleeuwsesteenweg, wilderen, badminton sint truiden, wimbledon wilderen eten, wimbledon galaconcert 2018, wimbledon tennis club, tc de born, wimbledon goes schlager, wimbledon menen
Recensies
Leuke accommodatie om te sporten. Maar op het terras een drankje nemen, of de honger stillen, het kan allemaal. En culinair kan je het wel noemen. Dit verwacht je niet op een sport club.
Echt de moeite waard om erns te gaan tennissen of padelen, je kan er nog veel meer geniet ook van een heerlijk hapje en drankje
Super fijne club en lekker verse pizza’s
Genoeg plaats om te sporten. Zijn verschillende binnen en buiten banen beschikbaar. Padel velden zijn zeer populair. Douches en kleedkamers netjes. Vriendelijk personeel. Je kan er nadien ook iets blijven eten. Uitgebreide kaart ter beschikking en niet te duur. Wij hebben zeer lekker gegeten en porties zeker groot genoeg.
Zeer vriendelijke bediening. Soep is zeker een aanrader! Alsook ideaal om lekker en goed te gaan eten. Buiten is er een mooi groot terras die ook voorzien is van ventilatoren die een aangename verfrissing verzorgen bij bijvoorbeeld 30+ graden.
Fijne club met perfect aangelegde tennis, padel en squash pleinen.
De tofste club van HEEL België !!!!! Geweldige, zeer goed onderhouden infrastructuur, heel gezellig vertoeven zowel binnen in de bar als buiten op het terras, en vriendelijkheid en hartelijkheid troef. We zijn immers in Limburg waar ik nog nooit onvriendelijke mensen ben tegengekomen, of het nu binnen of buiten een tennisclub is. Doe zo verder en tot op het tornooi den 28e!
Zeer, zeer goed onderhouden. Heerlijke maaltijden. Geweldig eten, goede service, vriendelijk personeel - alles is perfect.
Mooie club, vriendelijke mensen
Dé 'place to be' wat betreft raketsporten in Sint-Truiden. Twee mooi verzorgde badmintonterreinen, vier squashterreinen en zes indoor tennisvelden. Ook het eten is er zeer lekker en ze hebben het drankaanbod aangepast aan lokale producten zoals het bier van de brouwerij Wilderen. Er hangen voldoende tv-schermen om zo de voetbal/tennis goed te kunnen volgen. Zeer mooie inrichting van het brasseriegedeelte en een groot terras om gezellig te vertoeven in het zonnetje. Ook een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid