facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willy Reynders Tuinarchitectuur

Willy Reynders Tuinarchitectuur

Info

Willy Reynders begon meer dan dertig jaar geleden als zelfstandig tuinarchitect. Vandaag heeft het bedrijf een eigen architectenploeg, tuinaanlegafdeling én kwekerij. Een team van ruim veertig professionals realiseert samen met u de tuin van uw dromen.



"Willy Reynders, de top tuinarchitect en -aanlegger met referentietuinen die u doen dromen. Met 40 jaar ervaring en 25 professionals in het team zijn wij uitgegroeid tot een totaalpartner. Onze expertise bestaat uit tuinarchitectuur, tuinaanleg van a tot z, tuinrenovatie, bedrijfstuinen en tuinonderhoud."
Adres: Everselstraat 110, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 011 53 69 52
Stad: Beringen
Route: Everselstraat 110
Postcode: 3580



op zoek naar gerelateerd: Willy Reynders voetbal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
F.K Klinkerwerken Bvba F.K Klinkerwerken Bvba 590 meter F.K Klinkerwerken is ontstaan in 2009. Het bedrijf staat onder leiding van 3 broers....
SJ Dressage Stable SJ Dressage Stable 756 meter SJ Dressage Stable is een jong bedrijf waar de focus ligt op de dressuursport, zowel ...
Meukens NV Meukens NV 3 km Zeer mooie ramen Reynaers slim line. Goede kwaliteit, scherpe prijs en met oog voor d...
Ridley Bikes Ridley Bikes 4 km Top aanbod van racefietsen met steeds opvolging van de laatste technologie en trends....
Landboom Landboom 4 km Landboom is specialist in boomverzorging in de brede zin van het woord. Van snoeien, ...
RedDonkey RedDonkey 4 km Imagobouwer...ontwerpen van standen, showrooms, interieurs en decors
ChronoRace - Electronic Timing ChronoRace - Electronic Timing 5 km Schitterend interessant
Gyprocwerken Snyers BVBA Gyprocwerken Snyers BVBA 6 km Gyprocwerken Snyers Tim voor al u scheidings- en voorzetwanden en verlaagde plafonds....
Recensies
Willy, blijkbaar maken zelfs je werknemers je iets wijs. Wij hebben jou persoonlijk een plan met een budget voorgesteld en de vraag gesteld of dit realistisch was. Dat was geen probleem. We hebben ook de lijst ingevuld met wensen en nogmaals ons budget vermeld. Dan worden er opmetingen gedaan en een aantal ontwerpen getekend die we dan zijn komen bekijken. We hebben dit dan besproken en nogmaals de vraag gesteld of dit binnen het budget past. Dat was geen probleem. Vervolgens worden het plan uitgewerkt en wordt de kostenraming doorgestuurd. Wat blijkt, het budget is ontoereikend voor het zwembad en tuinhuis !!!! Vervolgens hiervoor contact met jullie opgenomen en dan heeft men gezegd dat men andere materialen ging uitzoeken. Nadien niets meer van uw firma gehoord. Tja als ge plots materiaal moet downgraden om een zwembad en tuinhuis te kunnen plaatsen dan vraag ik mij toch af hoe eerlijk uw eerste advies was of dit allemaal mogelijk was binnen het voorgeteld budget. Was eerlijk geweest en dan waren we er niet aan begonnen maar ja, nu hebben jullie toch weer een half plan kunnen verkopen he. Daarbij, als u schrijft dat u niets meer van ons gehoord heeft blijken uw medewerkers even oneerlijk te zijn want ik heb hier anders de mails nog wel staan. Als het toch zo een eerlijke firma was zouden jullie het bedrag gewoon terug betalen. Ik wil anders de mails hier wel naar toe kopiëren. Groeten.
In mei 2019 werd onze tuin heraangelegd door de firma Willy Reynders. We zijn niet alleen zeer te spreken over het resultaat de tuin en de manier waarop de bloeiperiodes van de planten in elkaar vloeien hebben onze verwachtingen overtroffen maar vooral ook over de correcte samenwerking met de tuinmannen, de communicatie met Willy en de manier waarop er voor oplossingen binnen het budget werd gezocht bij onverwachte/onvoorziene gebeurtenissen en zo hebben we er een paar gehad. We hebben het ook als zeer positief ervaren hoe er open en eerlijk verantwoordelijkheid werd opgenomen en hoe afspraken werden nagekomen.
Een TOPbedrijf. Correcte offerte met duidelijke afspraken. Eens in uitvoering merk je dat je voor het juiste bedrijf gekozen hebt. Komen hun afspraken na en leveren perfect werk. Proficiat aan het ganse team. Bedankt voor het creëren van mijn oase van rust. Een dikke pluim.
PROFICIAT aan het ganse team! De woestenij werd omgetoverd tot een prachtige tuin, die harmonisch past bij de organische architectuur van ons huis. Puur genot voor het oog. Ondanks moeilijke weersomstandigheden -te nat tot eind april en daarna te warm & droog tot vandaag- heeft het team met veel inzet alles tot een goed einde gebracht. Puik werk, wij zijn uiterst tevreden. Dank u wel!
OPLICHTERS !!! Zelfs 1 ster is teveel. Eens we een voorschot betaald hebben was het een ramp. Veel beloven maar weinig doen en uiteindelijk niets meer van zich laten horen. Ik wil mijn geld terug !!!
Goede service en kwaliteit.
Goede begeleiding, tuin van à tot z
Top service en kwaliteit.
Service en creatieve oplossingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid