facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willy Notenbaert & Zoon N.V.

Willy Notenbaert & Zoon N.V.

Info

Vanuit Sint-Niklaas is ons bedrijf sinds 1978 actief op de distributiemarkt van auto-onderdelen, garagemateriaal, carrosseriebenodigdheden, autolakken en olieën. Wij bieden onze klanten een optimale service en een strikte kwaliteitsnorm aan.

Geschiedenis

Vanuit Sint-Niklaas is ons bedrijf sinds 1978 actief op de distributiemarkt van auto-onderdelen, garagemateriaal, carrosseriebenodigdheden, autolakken en olieën. Wij bieden onze klanten een optimale service en een strikte kwaliteitsnorm aan.

Adres: Begijnenstraat 82, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 766 50 64
Stad: Sint-Niklaas
Route: Begijnenstraat 82
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: vercauteren auto onderdelen sint-niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMW De Schepper nv BMW De Schepper nv 2 km Steeds tevreden over service en klantvriendelijkheid. Jammer dat je maar 5 sterren ka...
Garage Benelux NV Garage Benelux NV 2 km Garage Benelux is een familiebedrijf gelegen in Sint-Niklaas. U kan bij ons terecht v...
Budget Autoglas Budget Autoglas 14 km Snelle service, super vriendelijk en alles was netjes met de verzekering geregeld hie...
Recensies
Reuze zaak ! hebben ontzettend veel binnen is het er niet wordt het besteld en de dag nadien voorradig . steeds vriendelijk , helpen altijd ook met speciale dingen vb voor mijn oldtimers .TOP CREW !!!
Ze konden mij niet helpen met de heer speciale batterij, maar wel de moeite gedaan om ons te helpen
Geen ervaring met de dienstverlening in het algemeen maar nu al voor een 3e keer in korte tijd geschrokken van de rijstijl van één van de chauffeurs die in Sint-Niklaas met een bestekwagen van Notenbaert rond rijdt. Obscene gebaren, snelheid en allesbehalve hoffelijk. Als dit het uithangbord van Notenbaert is geeft dit mij persoonlijk weinig vertrouwen. Jammer!
Zeer vriendelijke bediening en zeer professioneel.
Snelle service altijd direct geholpen veel voorraad aanwezig
Vriendelijke ontvangs, zeer te bekomen, snelle bediening.
Hebben kennis van hun producten. Zijn hulpvaardig en vriendelijk.
Ze hebben mij hier super snel geholpen heel vriendelijke mensen met vakkennis. Ze nemen de tijd om u alles uit te leggen. Zeker aan te raden!
Speciaal zaak voor auto's.je vind hier alles wat enigsinds voor het onderhoud van wagens en daaromtrent.spijtig dat je soms lang moet wachten om te worden bediend,zeker als je een vakman bent die moet wachten wanneer men een " gewone" klant helpt die nog niet weet wat hij wilt.
Vriendelijke en zeer behulpzame mensen! Je kan er terecht voor elk onderdeel van uw wagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid