facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willy Janssens

"Bent u op zoek naar een ijzerhandel die meer te bieden heeft? Dan moet u bij ijzerhandel Janssens-Lebegge zijn. Dit bedrijf wil net iets extra doen voor de klant om u te verzekeren van een goede service. Ze steken altijd de handen uit de mouwen om uw bestelling naar wens te maken. U kunt bij ze terecht voor het knippen op maat en het zagen op maat van uw bestelling. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hout en ijzerwaren. Metaal plooien, houten platen bewerken en het zagen van houten planken kunt u dus zeker aan ze overlaten. U kunt voor alle maten hout bij Janssens-Lebegge terecht. Daarnaast bent u gegarandeerd van een snelle levering tegen een scherpe prijs."
Adres: Drieslaan 35 , Halle-booienhoven 3440, BE
Telefoonnummer: 011 68 10 36
Stad: Halle-booienhoven
Route: Drieslaan 35
Postcode: 3440


Recensies
Zeer hulpzaam , korrekt , staan onmiddellijk voor je klaar .
Top Service!!!Eerste maal geweest eind juni 2020 en zeker niet de laatste keer! Zeer vriendelijk en behulpzaam en een correcte prijs. Zeer klantvriendelijke, goedlachse, behulpzame sfeer! Wat een verademing...gedaan met andere doe-het-zelf winkels af te schuimen. Aanrader, zo moesten er meer zijn!
Zeer goed materiaal aan een correcte prijs. Geïsoleerde dakplaten Thuis geleverd, stipt zoals afgesproken. Aanrader!
Zeer correct bedrijf , zeer tevreden van de geleverde materialen en de gemaakte afspraken aan een eerlijke prijs
Vlotte service en goede prijs!
Hier is veel mogelijk, als 't maar van ijzer is. Levert ook aan huis want ijzer is zwaar.
Service is top!
Vertaald door Google Ik kocht een plaatwerk met isolatie Sandwich van Janssens Lebegge, en ik kan alleen maar zeggen dat het de beste prijs-kwaliteitverhouding is en ik hield ook erg van hun professionaliteit en de uitleg over de producten, een echte aanrader. Origineel J'ai acheté une tole avec isolation Sandwich chez Janssens Lebegge , et je ne peut que dire que c'est le meilleur rapport qualité prix et j'ai aussi beaucoup aimé leurs professionalisme and les explications sur les produit, je recommande vivement.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid