facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willibies Antwerpen BBC

Willibies Antwerpen BBC

Info

de basketballclub in Antwerpen waar meer is dan alleen basketball

Geschiedenis

Beste,
Kom je met je ploeg op verplaatsing naar Willibies spelen, weet dan dat het er vaak moeilijk parkeren is. Even op het autovrije stuk voor de sporthal parkeren kan, om de spelers te laten uitstappen. In de buurt is het betalend parkeren(behalve op zondag), maar met beperkte tijdsduur.
Wel kunnen we voorstellen om je auto op een nabije parking te plaatsen, nl. (betaal)parking Firoel in de Congresstraat, bereikbaar via de Carnotstraat. Als je de parking langs die zelfde Congresstraat verlaat, ga je lopend naar links, vervolgens rechts de Constitutiestraat ingaan en kom je van zelf de Kerkstraat in op het eind.
Er zijn ook heel wat bussen en trams die aan de Carnotstraat (om de hoek) een halte hebben. Bekijk hun haltetijden op www.delijn.be
Locatiegegevens sporthal: http://goo.gl/maps/AQA8W
Kerkstraat 66-68, 2060 Antwerpen
Parking Firoel:
http://apen.be/parking-firoel-antwerpen



"Willibies Antwerpen is een jeugdbasketbalploeg in Antwerpen-Noord, op de grens met Oud-Borgerhout."
Adres: Kerkstraat 66, 2060 Antwerpen
Telefoonnummer: 0472290666
Stad: Antwerp
Route: Kerkstraat 66
Postcode: 2060



op zoek naar gerelateerd: Basketclubs Antwerpen, BBC Antwerpen, Mercurius BBC, Olicsa, Basketschool Antwerpen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Willibies Antwerpen BBC.

Antwerp basketbalveld

openingstijden, locatie, vervoer. Kerkstraat 66 antwerp basketbalstadion kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Willibies Antwerpen BBC adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Willibies Antwerpen BBC. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Willibies Antwerpen BBC delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid