facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor William Linthout Fotografie

William Linthout Fotografie

Info

Elke gebeurtenis, emotie of belangrijk moment in je leven vastleggen in een beeld dat je voor altijd kan koesteren is mijn grootste voldoening.

Geschiedenis

Fotograaf in bijberoep voor huwelijk, communie of lentefeest op locatie, fotoshoot op locatie, evenement....................



"Fotograaf voor huwelijken,communie, lentefeest, event fotografie, loveshoot. Fotoshoot op locatie. Contacteer ons voor meer info."
Adres: Dronkenborrestraat 43, 1741 Ternat
Telefoonnummer: 0468/14.55.63
Stad: Ternat
Route: Dronkenborrestraat 43
Postcode: 1741


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kathleen Van Vaerenbergh fotografie Kathleen Van Vaerenbergh fotografie 1 km We kwamen in contact met Kathleen en vanaf het eerste moment, hadden we het volste ve...
De Fotograaf De Fotograaf 2 km Een fotoshoot bij De Fotograaf is altijd leuk en professioneel. Een ongedwongen sfeer...
Recensies
William was onze fotograaf op het Wetenschapsfestival Brussel. Op deze dag bracht hij meer dan 55 activiteiten schitterend in beeld. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag. Naast prachtige foto’s zorgde William ook voor een snelle en vlotte communicatie zowel voor als na het event. Zonder twijfel een fotograaf die we ook zouden aanraden om uw activiteiten in beeld te brengen.
Aangezien ik William niet direct in 1 woord beschrijven, doe ik het dan maar in een paar woorden. Deze man heeft onze trouwdag vastgelegd op de gevoelige plaat. Ik heb er alleen maar superlatieven voor. Een prof in zijn vak, schitterend persoon, vriendelijk, perfecte afgewerkte foto's,... en ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Indien je op zoek bent naar kwaliteit en schitterende foto's, kan ik niet anders dan William aanbevelen! Doe zo voort William en nogmaals bedankt voor je schitterende werk!!
William is een fantastisch mens en een nog fantastischere fotograaf! Onze trouwdag dag was perfect en door de professionele aanpak van William zijn onze foto's prachtig. Wij kunnen iedereen aanraden om voor deze fotograaf te kiezen.
Wij waren zeer tevreden over William. De gesprekken waren heel vertrouwd en de samenwerking is vlot verlopen. Heel duidelijke afspraken en super mooie foto's. Ook heel veel goede commentaren gekregen van mensen rondom. Kortom een top fotograaf. Ik zou hem iedereen aanbevelen. Gwen en Dimitri
Zeer vriendelijke man. Goede en duidelijke communicatie. We zijn zeer tevreden van de foto's.
We zijn zeer tevreden van de mooie foto's die genomen zijn van ons pensioenfeest. Een echte aanrader voor al je feestjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid