facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willems Selexion

Willems Selexion

Info

Willems nv, uw elektro-speciaalzaak en kookwinkel.

Geschiedenis

Meer dan 50 jaar ervaring. Grote keuze in geschenken, design, huishoudartikelen en elektrische apparaten, kookpotten en serviezen van alle bekende merken. Geschenklijsten ( ook online) voor elke gelegenheid.
Als elektro-specialist bieden wij een snelle service met eigen techniekers.



"Uw ultieme kookwinkel, met uitgebreid aanbod en service"
Adres: Steenweg op Asse 83, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 02 452 54 54
Stad: Merchtem
Route: Steenweg op Asse 83
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: WILLEMS Brussegem droogkast, Willems veranda, Willems brussegem vaatwasser, Shopwillems review, Selexion Halle, Selexion Borgerhout, Selexion Aarschot, Willems Zout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elektro Moerenhout Elektro Moerenhout 4 km Bedankt om ons te helpen, super service, een dikke pluim aan jullie Service-Team.
Tukadoo Tukadoo 4 km Een TUKADOObon is de origineelste cadeaubon die ik tot nu toe al heb ontvangen. Geldi...
Mamzel Magali Mamzel Magali 4 km Toffe cadeautjes! Ook voor jezelf! Ik tover je woonkamer om tot een gezellig winkeltj...
T Katooke T Katooke 4 km Een leuke winkel, in het toch bescheiden Merchtem. De thema's zoals Moeder- en Vaderd...
Kule ting Kule ting 4 km Mooie winkel een must voor iedere passant
Creagifts.be Creagifts.be 7 km Gepersonaliseerde cadeautjes op hout, textiel en glas
Recensies
Vriendelijke en adequate bediening. M.a.w. het is hun job, maar ook hun passie. Gevatte uitleg en de nodige keuzemogelijkheden in het artikel dat de klant wenst. Zaak waar ik in vertrouwen koop.
Zeer mooie winkel en zeer behulpzaam. Aanrader voor elecktro enz..
Heel leuke en aangenaam personeel en aangename winkel. Is een winkel waar je altijd met iets naar buiten gaat
Wij gaan daar met veel plezier winkelen! Klantvriendelijk, en kwaliteit !
Heel vriendelijk en bekwaam personeel met kennis van zaken. Enkel beetje teleurgesteld volautomatische koffiemachine gekocht niet goedkoop en steelstofzuiger op zelfde moment en koffiemachine was toonzaalmodel en vroeg of er korting op was maar ging niet omdat het al in reclame stond maar staat op andere plaatsen reeds goedkoper maar voor de goeie service wel daar gekocht maar geen tegemoetkoming.oa koffietassen,of filter, of dergelijke had ook mooi geweest beetje in de kou blijven staan
Vriendelijk en heel behulpzaam
Topservice! De in de webshop bestelde artikelen werden dezelfde dag nog verzonden en daags nadien reeds ter beschikking in een Bpost afhaalpunt! Zeer tevreden klant. Bedankt!
Mensen met kennis van zaken die snel een gepaste oplossing voor de vervanging van een defect toestel kunnen bieden.
Top service ! Afwerking en kennis van de producten. Dikke proficiat aan Kristof de technieker. Uitleg installatie en professionele aanpak . Top ! Weinig bedrijven die zo n persoon in dienst heeft. Is goud waard. !!
Zeer degelijke zaak, wij kopen hier al onze huishoudtoestellen. Gratis levering en dan zeer correcte en professionele installatie voor 50€ per toestel. Altijd het goede advies, het meest aangepaste toestel volgens uw wensen. Misschien niet de goedkoopste maar steeds kwaliteit en goede service. Onze expressomachine werd bv. voor een correcte prijs hersteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid