facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willems Jort BVBA

Willems Jort BVBA

Info

Willems biedt u een volledig totaalplaatje aan: vanaf de installatie t.e.m. de regeling en het onderhoud van uw systemen. Neem gerust contact op met ons !

Geschiedenis

Willems biedt u een volledig totaalplaatje aan: vanaf de installatie tot en met de regeling en het onderhoud van uw systemen. We zijn gespecialiseerd in klimatisatie en elektriciteit, zowel op industrieel vlak als voor de particuliere klant. Met het juiste vakmanschap en de doorgedreven kennis, zorgen wij voor meer comfort in uw woning of bedrijf. Met klimatisatie bedoelen we het installeren en onderhouden van airco’s, verwarming, waterpompen en koeling. Willems streeft naar kwaliteitsvolle, energiezuinige en afgewerkte projecten. We bieden onze klant de beste service en staan altijd paraat om bij problemen langs te komen Ons doel is om onze klanten niet alleen de beste materialen op de markt aan te bieden, maar ook te zorgen voor een energiezuinige en ecologisch oplossing. Waarbij het totaalplaatje kwaliteitsvol wordt afgewerkt. Willems geeft iedere klant een offerte op maat aangepast aan de persoonlijke wensen.



"It's hot, it's cool, it's c-clima-willems"
Adres: Vierlinden 31, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +32471348003
Stad: Evergem
Route: Vierlinden 31
Postcode: 9940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airco Voor Iedereen Airco Voor Iedereen 219 meter Het zweten weer begonnen? Als het aan ons ligt, hoeft het geen bekommernis te zijn. ...
Plaetinck Plaetinck 341 meter Jort Willems en zijn team hebben vakwerk geleverd! Vanaf offerte tot finalisatie voel...
Aertech bvba Aertech bvba 4 km In JANUARI 2016 hebben wij een panne gekregen aan onze centrale stofzuiger geplaatst ...
KVDV Technics KVDV Technics 4 km Indien u op zoek bent naar kwaliteitsvolle totaaloplossingen voor alles op het gebied...
Recensies
Jort Willems en zijn team hebben vakwerk geleverd! Vanaf offerte tot finalisatie voel je je als klant ontzorgd en gerust. Montage is vakkundig uitgevoerd, netjes alles opgeruimd en afgesloten met een woordje uitleg over bediening en onderhoud. Wij zijn enorm tevreden van onze 2 wandunits beneden en 2 vloerunits op de slaapkamers boven. Ga zo door Jort & Team!
Ik geef niet veel 5 sterren, maar voor deze firma geef ik ze graag! Veel vertrouwen en heel goeie communicatie. De installatie is vlot verlopen, de toestellen werken perfect en gemakkelijk te bedienen via de app. De buitenunit in werking maakt weinig lawaai. Vriendelijke en eerlijke mens.
Enorm fijn samenwerken: vriendelijk, heldere communicatie en propere installatie. Wij zijn heel tevreden!
Ik heb een airo laten installeren in een appartement. Supersnelle service tegen een scherpe prijs met topkwaliteit. BEDANKT.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid