facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Willems-Cnockaert

Info

Schilderwerken Willems-Cnockaert is sinds 1920 actief in het residentieel schilderwerk. Dankzij het zorgvuldig doorgeven van kennis en ervaringen, generatie op generatie, beschikt ons team over kwalitatief vakmanschap.



"Schilderwerken Willems-Cnockaert is sinds 1920 actief in het residentieel schilderwerk. Dankzij het zorgvuldig doorgeven van kennis en ervaringen, generatie op generatie, beschikt ons team over kwalitatief vakmanschap."
Adres:
Telefoonnummer: +32 (0)9 230 32 76
Stad: Gentbrugge



op zoek naar gerelateerd: Behanger Gent, Vacatures schilder Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lumart bvba Lumart bvba 701 meter algemene aannemer gyproc werken bezetwerken vloeren parket algemene gevel renovatie i...
Pro Keukens Pro Keukens 725 meter
Tinel Interieurs Tinel Interieurs 1 km Een woord vakmanschap!
Recensies
Professionele vriendelijke mensen die weten waar ze met bezig zijn.
Zeer tevreden over de geleverde diensten. In de eerste plaats is alles zeer professioneel geschilderd met bijzonder veel aandacht voor detail maar daarnaast zijn de schilders die kwamen zeer aangenaam in de omgang met veel consideratie tov onze privacy. Alles was dik in orde van het begin met de prijsofferte en kleurbepaling waar ruim de tijd voor wordt uitgetrokken tot de timing en de totale afwerking binnen de beloofde tijd. Zeker een aanrader.
Ik heb door deze firma mijn woning laten kaleien en achteraf ook de binnenkant laten schilderen. Een goede prijs kwaliteit verhouding en het correct nakomen van gemaakte afspraken heeft geleid tot een heel aangename samenwerking.
Ik heb schilder- en behangwerk laten uitvoeren in verschillende kamers van mijn flatwoning. Ik ben heel tevreden over het resultaat en over de vriendelijkheid van de vakmensen.
Erg tevreden van het resultaat en de snelheid waarmee de werken zijn gevorderd.
Werk er graag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid