facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wilhelm Tell Opglabbeek - Oudsbergen

Wilhelm Tell Opglabbeek - Oudsbergen

Info

Door z’n rustige ligging, in een echte anti-stressomgeving, ver van verkeer en industrie is Wilhelm Tell zeer geschikt voor familie- en groepsrecreatie, kampen en dagtoerisme.

Geschiedenis

Vakantiepark
Zwembaden
Feestlocatie
Speeltuin

FUN IN WATERPARADIJS!

Waterratten zullen in het Waterparadijs niet weten waar eerst te springen. Als het weer even niet wil meewerken is er het binnenbad met de hot whirlpool.

's Zomers is er het Waterparadijs met golfslagbad, waterspeeltuin, waterglijbaan, snelstromende rivier, waterkanon, nieuwe spetterende waterspeeltuin voor de kleintjes, fonteinen, speeltuigen, …

Op de grote zonneweide kan je van al dat gestoei rustig bekomen. En wanneer je uitgerust bent, ga dan even Bourgondisch snoepen van onze gezellige Limburgse terrassen met uitgebreide horeca voorzieningen.


KAMPEREN

De staanplaatsen zijn voorzien van water, riolering, elektriciteit, T.V.-distributie, telefoon en hebben een oppervlakte van minimum 100 m². Het sanitair is voorzien van warm water, hier vindt je tevens de wasserette. Het gehele terrein is ’s nacht bewaakt en verlicht. Als gast mag je van al onze attracties gratis gebruik maken. Kleine honden zijn aangelijnd toegelaten mits ze de rust niet verstoren.

De meeste plaatsen zijn omgeven door een gevarieerde begroeiing. Voor de toeristische kampeerder is er de keuze tussen de staanplaatsen of de trekkersweide (80-100 m²). Het bijzettentje en de auto mogen op uw plaats indien dat mogelijk is.

Voor de kleintjes is er een grote zandbak en een speeltuin.
Je kan bij ons ook tafeltennissen, biljarten, enz...


VAKANTIEAPPARTEMENTEN

Het Zwitserse chalet omvat goed uitgeruste vakantieappartementen. Accommodatie vakantie- appartement (ca. 30 m², 4 tot 6 personen).

Woonkamer met zit- en eethoek, kitchenette met ijskast, magnetron, 4-pits elektronisch fornuis, afzuigkap en vaatafwasmachine. Borden, bestek en pannen zijn voldoende aanwezig voor 6 personen. De kleurentelevisie met teletekst is aangesloten op het kabelnet (37 kanalen).

Met een gordijn kan je de twee éénpersoonsbedden scheiden van de zithoek. Stapelbed in een kleine slaapnis.

Het mooi verzorgde sanitair bestaat uit een douche, wastafel met koud en warm water en een toilet. In ieder appartement is er een koffiezet aanwezig. Naast de voorziene bedden hebben sommige appartementen een zitbank die om te vormen is tot een slaapbank waardoor je zo twee extra slaapplaatsen krijgt. Op aanvraag is telefoon- aansluiting mogelijk. Bij uw verblijf krijgt je gratis een Limburgpas aangeboden met kortingen voor dagattracties tot € 300.


VAKANTIECHALETS

De vakantiechalets zijn volledig ingericht met een zit- en eethoek, TV, keuken 4 pits, koelkast, complete keukeninventaris, koffiezetapparaat en een microgolfoven. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee enkele bedden. In een 6 persoonschalet is er een extra slaapkamer met een stapelbed of 2 enkele bedden. De zitbanken kunnen gebruikt worden voor twee extra slaapplaatsen. Enkel het linnengoed en slaapbenodigdheden (lakens, dekbedovertrekken, kussenslopen en alles voor extra personen) dient U zelf mee te nemen. Iedere chalet heeft een toilet, wastafel en een douche. Bij het verhard terras is tuinmeubilair aanwezig. Uw auto mag op uw perceel van ca. 100 m².

Huisdieren zijn niet toegelaten in de vakantiechalets.

De verzekering van uw persoonlijke spullen is niet inclusief.

De huurprijzen zijn per week, 4-8 personen, all-in. Alvorens te boeken mag U de vakantiechalets komen bezichtigen. Bij aankomst wordt er een waarborg van € 100 gevraagd. Er kan ter plaatse niet betaald worden met bankkaarten.


Adres: Hoeverweg 87, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 0032 (0) 89/85.44.44
Stad: Opglabbeek
Route: Hoeverweg 87
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Wilhelm Tell zwembad, Wilhelm Tell camping, Camping Wilhelm Tell Zoover, Wilhelm Tell Camping plattegrond, Camping Wilhelm Tell Oudsbergen, Wilhelm Tell camping review, Camperplaats Wilhelm Tell, Wilhelm Tell zwemlessen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiromeisjes Opglabbeek Chiromeisjes Opglabbeek 2 km De beste keuze die ik in mijn leven maakte was toen ik 6 jaar was naar de Chirojongen...
Kkribas Equestrian Kkribas Equestrian 3 km Training & Managing Show Jumping Horses
Equi-Pleasure Equi-Pleasure 3 km Massage voor uw paard! Traning voor paard en ruiter, pensionstalling, fokkerij van sp...
Recensies
Zeer goede ontvangst,zeer vriendelijk en zeer proper,mooie staanplaatsen zeer propere sanitair.En goed verwarmd binnen zwembad.Niets op aan te merken,komen zeker nog terug.
Alles aangepast aan corona. Zeer vriendelijke ontvangst. Je kon eten bestellen en brood en ontbijtkoeken voor ontbijt. Ook mooie camperplekken.
Wij hebben genoten op onze camperplaats, zelfs nog dagje bijgeboekt voor de rust...onze buren zijn ook super mensen , wij komen zeker terug
Zeer vriendelijke uitbaters. Kleine camping met alle faciliteiten zwembad binnen- en buiten. Binnen zwembad super warm. Mooie speeltuin en mooie propere sanitaire blok.
Mooii zwembad met veel opties...glijbaan...golfslagbad...wildwater....peuterbad....ligweide...speeltuin... cafetaria...
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Door de corana regels hebben we wel niet alles kunnen ontdekken. Maar het ziet er allemaal proper en verzorgd uit. Komen zeker terug met de kleinkinderen.
Mooie plaats rustig en vriendelijke personeel
Goed en vriendelijk ontvangen...komen zeker terug
Mooi zwembad, goede accommodatie, vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid