facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildiers (e)-Bikecenter Zandhoven

Wildiers (e)-Bikecenter Zandhoven
Adres: Ringlaan 22, 2240 Zandhoven, België
Telefoonnummer: 03 369 31 30
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Zandhoven
Route: Ringlaan
Huisnummer: 22
Postcode: 2240


Openingstijden

maandag: 13:30–18:00
dinsdag: 09:00–12:00, 13:00–18:00
woensdag: 09:00–12:00, 13:00–18:00
donderdag: 09:00–12:00, 13:00–18:00
vrijdag: 09:00–12:00, 13:00–18:00
zaterdag: 09:00–12:00, 13:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Enkele weken geleden begonnen we onze zoektocht naar een E-bike voor mijn echtgenote. Na een ronduit slechte ervaring in een andere fietsenzaak kwamen we bij Wildiers Zandhoven terecht. Wat een verademing! Een grote, knappe showroom op verschillende niveaus met een heel aantrekkelijk en uitgebreid assortiment, dat bovendien heel uitnodigend uitgestald staat. Superenthousiaste verkoper Tim deed de perfecte behoeftenanalyse. Hij toonde ons een mooie aanbieding en we kwamen tot de conclusie dat we eigenlijk allebei een kwalitatief hoogstaande Kalkhoff E-bike konden aanschaffen die perfect aan onze noden voldeed, voor de prijs van één fiets uit het hogere segment met voor ons onnodig zware specificaties. Na een proefrit en uit nieuwsgierigheid ook één met een veel duurder model en een mooie geste van Tim was de deal snel geklonken. Vorige week werden de fietsen perfect afgeleverd door een vriendelijke man van de service afdeling en konden we tussen twee buien door onze eerste E-bike rit samen! naar huis aanvatten. Vandaag waren we nog even langsgegaan voor een paar fietshelmen en werden we toevallig opnieuw geholpen door Tim. Ook nu weer kregen we een perfecte uitleg, doorspekt met flink wat humor. Ik ben zelf actief in sales en heb een heel goed gevoel bij Wildiers Zandhoven. Hartelijk dank voor de goeie service en tot ziens bij het eerste onderhoud van onze fietsen! Vanwege de 'bloemenwijkers'.
Heb er op maandag mijn verkommerde bakfiets binnen gedaannWiel kapot kabels moesten vervangen worden ketting was opnHeb deze 4 dagen later terug opgehaaldnEn deze was heel keurig in orde gezet , er was iets wat ik over het hoofd had gezien en wat hun was opgevallen.nDaarvoor werd ik opgebeld alvorens het te herstellen om me op de hoogte te brengen . Ik heb verschillende de fietsen , maar zijn allemaal van ergens anders , omdat ze toen nog niet in Zandhoven gevestigd warennMijn volgende fiets is sowieso van deze zaak .
Super ervaring, mijn vriendin en ik hebben hier beide een speedpedelec gekocht van r&m... Hartelijk ontvangen keer op keer. Een extra bedankje aan Tim & Stef, de twee goedlachse verkopers die dag in/uit klaarstaan om elke klant individueel van dienst te zijn op een familiaire en professionele manier ! Op nog geen week tijd hadden we onze fietsen :.nnBedankt en tot snel manne.
Het personeel krijgt van ons een 10/10nMijn echtgenoot kende niets van elektrische fietsennDank zij hen,heeft hij kunnen beslissen welke fiets het beste bij hem pastnNemen tijd voor jenBeantwoorden alle vragennZijn heel behulpzaam
Veel ervaring met Wildiers had ik niet en op dit moment is het erg beperkt, maar de dienstverlening en communicatie zijn alvast top en erg veelbelovend. Meer top is eigenlijk moeilijk, daar kunnen vele ketens of grote merken nog best van leren. Benieuwd naar het vervolg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid