facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor wildiers confituren

wildiers confituren

Info

Ambachtelijke confituren, suikervrije confituren, konfijten en vliersiroop.

Geschiedenis

Bereid in open koperen ketels met maximaal 3 kg fruit.



"Aanvankelijk werden groenten geteeld en verkocht op de markt. De overschotten werden verwerkt tot ambachtelijke pickles en confituren. Zo is Wildiers ontstaan in 1985. Later kwamen daar ook geleien, konfijten, chutneys en vliersiroop bij. Nicole’s pickles, naar het 35 jaar oude recept van moeder Nicole, is erkend als streekproduct."
Adres: kruineikestraat 123, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016606474
Stad: Haacht
Route: kruineikestraat 123
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 15:00
Dinsdag: 07:00 - 15:00
Woensdag: 07:00 - 15:00
Donderdag: 07:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Ambachtelijke confituren, Confituur 100% fruit, Ambachtelijke pickles, Confituur verkopen, Wildiers Vliersiroop, Nicole Pickles, Groothandel confituur, Wildiers Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marielle's Cakes Marielle's Cakes 5 km Designer Cakes and Cup Cakes for all occasions.
Recensies
Als je een echte confituur zoekt,dan is dit DE confituur! Een Belgisch product gemaakt door mensen met een hart en kennis voor de stiel,een absolute aanrader en wat een uitgebreide keuze, van 100% vruchten tot 70 of 50%.
Net een potje abrikoos kweepeer geproefd. Ik denk dat er meer citroenzuur dan fruit in zit. Zo zuur! Jammer van de prijs, maar ligt al in de vuilebak.
Vorige week heb ik een pakketje gekregen van een vriendin en ik ben helemaal zot van de producten. Vooral van de pickles en de frambozenconfituur. Als het op is, bestel ik zeker bij.
Reeds jaren ben ik trouwe klant van de wildiers confituren wat een heerlijkheid. Ook de pickles is een streling voor de mond. Doe zo verder!!!
de chutney is heel lekker. En zowel koud als warm te gebruiken. een echte aanrader
Zeer uitgebreid en lekker assortiment! Aanrader!
Beste ambachtelijke confituren van't land !
Heerlijke producten en een uitzonderlijke pickels!
Overheerlijke confituur !
Smaakt heel lekker en gezond want zonder suiker bij KaDeWe met 5,50 wat duur.Maar de deksel zat helemaal vast van de jam en het mooie papier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid