facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wildemonie

Wildemonie

Info

Wildemonie is een ontmoetingscentrum met een hart voor creativiteit. O.a. drama en muziek worden gebruikt als ontspanning, zelfontplooiing en therapievorm.

Geschiedenis

Wildemonie is een ontmoetingscentrum met een hart voor creativiteit. O.a. drama en muziek worden gebruikt als ontspanning, zelfontplooiing en therapievorm.



"Producties en entertainment op maat van jouw event, bedrijf of podium.Van Mystery Dinners, muziekvoorstellingen, improvisatietheater op maat of een pakkende video, wij werken het met heel veel plezier uit.Wil je graag zelf aan de slag? Wij bieden opleidingen of zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen."
Adres:
Telefoonnummer: 0489938810
Stad: Peer



op zoek naar gerelateerd: Filmschool Peer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PT 2 GO PT 2 GO 3 km Your online personal trainer! * 7 years experience * EHFA Certified personal trainer...
Werkgroep Isis Werkgroep Isis 8 km Werkgroep Isis vzw is een toffe Werkgroep. Waar je alles van de natuur kun leren. Zo ...
Recensies
Samen met Wildemonie maakten we een film om jobstudenten te werven bij Center Parcs Erperheide. Vlotte en duidelijke afspraken werden gemaakt. De draainamiddag werd een productief moment. Silke en Thomas stelden de medewerkers ook echt op hun gemak en er werd heel wat afgelachen. Het resultaat is een professionele, duidelijke film. Deze zullen we binnen enkele weken inzetten voor het werven van jobstudenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid